Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ζητείται… «φως»
Bookmark and Share
06/12/2011
Παναθηναϊκός

Θολό παραμένει το τοπίο για το ιδιοκτησιακό μέλλον του Παναθηναϊκού. Από τη μια ο Αλ Σαούντ καθυστερεί να παρουσιάσει τα 15 εκατ. ευρώ για την αγορά των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη και από την άλλη η Arboris Capital δεν έχει ακόμη να παρουσιάσει κάποιον επενδυτή.

Η εταιρεία από το Άμπου Ντάμπι είχε λάβει την άτυπη άδεια από τον Δημήτρη Γόντικα να κάνει μία έρευνα… αγοράς για υποψηφίους επενδυτές και να τον ενημερώσει σχετικά μέχρι το σημερινό ΔΣ, ωστόσο μέχρι και χθες η Arboris Capital δεν είχε παρουσιάσει κάτι χειροπιαστό.

Την ίδια ώρα, παρά τη μόνιμη αισιοδοξία του Βλάση Τσάκα και τις διαβεβαιώσεις πως το deal με τον πρίγκιπα θα γίνει, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει κάθε λόγο να αμφιβάλει γι’ αυτό. Ο Δημήτρης Γόντικας αναμένεται να ενημερώσει επισήμως τα μέλη του ΔΣ απόψε για τη στασιμότητα που υπάρχει από την Arboris Capital και την αναβλητικότητα της πλευράς του πρίγκιπα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, πάντως, είναι αυτός που θα έχει τον τελικό λόγο. Η πρόθεσή του να αποχωρήσει είναι δεδομένη και περιμένει ποιος θα καταβάλει τα 15 εκατ. ευρώ που ζητούνται, παρότι η προθεσμία για τον Αλ Σαούντ έχει παρέλθει εδώ και μέρες, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει «φως» από την Arboris Capital.

Ο Δημήτρης Γόντικας καλείται να ασκήσει διοίκηση με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα. Θα παρουσιάσει στα μέλη την κατάσταση στην ΠΑΕ, που μπορεί να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα τώρα, αλλά εφόσον δεν μπει ρευστό σύντομα, τα προβλεπόμενα έσοδα-παρά τη σημαντική στήριξη του κόσμου με εισιτήρια και διαρκείας-δεν θα είναι αρκετά.

Έξαλλος ο Φερέιρα

Το χθεσινό ρεπό επέτρεψε στους παίκτες του Παναθηναϊκού όχι απλώς να ξεκουραστούν, αλλά και να γλιτώσουν την κατσάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε κάνει έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη. «Τι είναι αυτά τα πράγματα; Δεν μπήκατε καν στο παιχνίδι. Είμαστε ομάδα χωρίς αρχή και τέλος», είχε πει ανάμεσα στα άλλα, ενώ έκανε παρατηρήσεις στους Σαριέγκι, Βύντρα και Καπίνο.

Παρά τις προτροπές για ανατροπή του αποτελέσματος, η κακή εικόνα συνεχίστηκε, αλλά ο τεχνικός των «πρασίνων» προτίμησε να μη μιλήσει στο τέλος του ματς. Κάτι τέτοιο αναμένεται σήμερα, ενώ μετά από καιρό πιθανώς να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πάντως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και η διοίκηση, εξακολουθούν να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας κι αυτή δεν κλονίστηκε από την πρώτη της ήττα στη σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide