Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Στα όριά του ο Σαλπιγγίδης!
Bookmark and Share
02/12/2011
Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι πανηγυρικό μετά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Τότεναμ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, όμως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε τη συγκεκριμένη επιτυχία…

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο «Γουάιτ Χάρτ Λέιν» οι οπαδοί της ομάδας αποδοκίμαζαν τον διεθνή επιθετικό, όποτε εκείνος ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, έκανε κάποιο πάσα ή δοκίμαζε να σουτάρει. Ο 30χρονος παίκτης φαίνεται ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» ορισμένων, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να του δείξουν την απέχθειά που έχουν στο πρόσωπό του.

Πλέον ο Σαλπιγγίδης μοιάζει να έχει φτάσει στα όριά του, αφού το συγκεκριμένο ζήτημα δείχνει να μην έχει λύση. Επίσης, ο διεθνής άσος προβληματίζεται από την «απουσία» ενός προσώπου που θα τον στηρίξει και θα πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Αν και όταν έφτασε η «ασπρόμαυρη» αποστολή στη Θεσσαλονίκη, ο «Σάλπι» αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, θεωρεί ότι στην πρώτη γκέλα της ομάδας εκείνος πάλι θα τα… ακούσει!

Όπως γράφει η «SportDay», μέσα στο επόμενο διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση (παίζουν ρόλο και τα οικονομικά) θα εξετάσει σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα. Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν καλά ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να πληρώνει και τον Σαλπιγγίδη.

Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide