Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Βλέπει» Μόρα ο ΠΑΟΚ!
Bookmark and Share
25/11/2011
ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σκέφτονται τον 30χρονο αμυντικό, δεδομένων και των όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με τον Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Έλληνας στόπερ αγωνίζεται στη Σουόνσι και το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν. Πάντως, υπάρχει η εκτίμηση ότι δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε ένα ματς της Premier League (έξι λεπτά συμμετοχής!) και σε πέντε της Reserve League (396 λεπτά συμμετοχής).

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να πληρώσει»

Πρόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να πληρώσει τα χρέη που έχει προς το Δημόσιο, αν και την ίδια ώρα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για αυτό το θέμα.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να πληρώσει. Μιλάμε για το αρχικό κεφάλαιο για το οποίο ζητάμε να επιμηκυνθούν οι δόσεις από τις 120 που αναφέρεται στη ρύθμιση Ορφανού. Ο ΠΑΟΚ ζητεί επίσης να μη βαραίνει δια βίου τον νυν πρόεδρο και τη νυν διοίκηση η ευθύνη της αποπληρωμής, η οποία θα πρέπει να μεταφέρεται στην εκάστοτε διοίκηση», τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Λευτέρης Δούκας, στη SportDay και πρόσθεσε:

«Το τρίτο που ζητάμε είναι η έναρξη πληρωμής των δόσεων από τώρα και όχι η εφάπαξ καταβολή του ποσού της τελευταίας τετραετίας από τότε που ξεκινάει αυτή η ρύθμιση...». Στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που έδειξαν οι παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών, όμως δεν εκφράζουν επίσημα της αισιοδοξία τους, αφού στο παρελθόν έμειναν εκτεθειμένοι.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΠΑΟΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide