Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Ένας δύσκολος χρόνος για όλους»
Bookmark and Share
25/11/2011
Ζεσουάλδο Φερέιρα

Στον ένα χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «A BOLA». Ο 65χρονος τεχνικός δήλωσε χαρούμενος που είναι στο «τριφύλλι», στο οποίο έζησε κάποιες δύσκολες στιγμές όλο αυτό το διάστημα. «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερος», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις


«Πολλά πράγματα έχουν συμβεί. Ήταν δύσκολος χρόνο για εμένα, τους συνεργάτες μου και για αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ήταν μια νέα εμπειρία για όλους. Αλλά θα επαναλάβω ότι μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερος. Υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, κάτι που επηρεάζει εμάς και το έργο μας», ανέφερε αρχικά ο κ. Φερέιρα και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πολύ στη δουλειά και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Οι αλλαγές πάντα θέλουν χρόνο. Από την πλευρά μου, περιορίζομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, επειδή δεν είναι δουλειά μου τα διοικητικά θέματα. Αλλά για να πετύχεις χρειάζεται χρόνος στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide