Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα»!
Bookmark and Share
22/11/2011
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», όπως δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για τη Γαλλία. «Γνωρίζουμε πως έχουμε αρκετές απουσίες βασικών παικτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα καταθέσουμε τα όπλα», τόνισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού

Για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ

«Είναι ένας τελικός για μας. Πάμε να παίξουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Γνωρίζουμε πως έχουμε αρκετές απουσίες βασικών παικτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα καταθέσουμε τα όπλα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στη Γαλλία».

Για τις απουσίες των Πειραιωτών

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, επειδή έχουμε σημαντικές απουσίες. Θα προσπαθήσουμε όλοι οι υπόλοιποι να καλύψουμε το κενό των παικτών που έχουν τραυματιστεί. Ο Ολυμπιακός θα παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο».

Για τη διαφορά σε σχέση με το πρώτο ματς

«Το ματς δεν έχει καμία σχέση με εκείνο στον πρώτο γύρο. Τότε δεν ήμασταν έτοιμοι, ενώ τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε ρυθμό και οι ομάδες θα έχουν διαφορετική εικόνα σε αυτό το παιχνίδι».


Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide