Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Επαφές, ναι, αλλά με ποιους;
Bookmark and Share
22/11/2011
ΑΕΚ

Συνάντηση με μεσολαβητές, ενδεχομένως και εκπροσώπους ενδιαφερόμενων επενδυτών, θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Αδαμίδης. Η πληροφόρηση γύρω από τις επαφές για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι συγκεχυμένη, με κάποιες πηγές να κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος της «Ένωσης» θα μιλήσει με Άγγλους μεσάζοντες, άλλες να εμπλέκουν εκπροσώπους εταιρειών από το Κατάρ μέχρι και την Κίνα και κάποιες να μιλούν ακόμη και για ταξίδι στο εξωτερικό για απευθείας επαφές με υποψήφιους επενδυτές.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να είναι… άφαντος, δίχως διάθεση να βάλει χρήματα στην ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έρθει στην Ελλάδα λίγες ημέρες πριν τη γενική συνέλευση στις 2/12 και για την ώρα δεν φαίνεται έτοιμος να προσφέρει λύση. Άλλωστε ακόμη κι αν γίνει η συνάντηση με την ομάδα του 2004 ή έστω μέρος αυτής, δεν μπορεί να περιμένει χρήματα από τους παλιούς του «συμπαίκτες» και το ρευστό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ στην παρούσα φάση.

Μόνη αλλαγή ο Βάργκας

Τις πρώτες σκέψεις του για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ έδειξε ο Νίκος Κωστένογλου. Φαίνεται πως προσανατολίζεται σε μία μόνο αλλαγή, τον Βάργκας (που επιστρέφει από τιμωρία) αντί του Μπέλεκ! Πρόθεσή του είναι να βάλει τον Κάρλος στα δεξιά της επίθεσης και τον Καφέ πίσω από τον Λυμπερόπουλο, με τον Λεονάρντο αριστερά και τους Μάκο-Βάργκας ως κεντρικά χαφ. Για την άμυνα παρά την επιστροφή του Κάλα στις προπονήσεις έδειξε να σκέφτεται τη διατήρηση της τετράδας Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς και Καράμπελας. «Να συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθεια να βελτιωνόμαστε. Να μην υποτιμήσουμε τον Λεβαδειακό», είπε στους παίκτες του ο 41χρονος προπονητής.


Πηγή: sport-fm.gr 

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide