Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ελπίδα από την Ασία
Bookmark and Share
17/11/2011
ΑΕΚ

Φως εξ… Ανατολής έρχεται για την ΑΕΚ, αφού από την Ασία φαίνεται πως προκύπτει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον επενδυτών για την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τη SportDay, υπάρχουν φήμες πως ένας Σαουδάραβας επιχειρηματίας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει στην Ελλάδα και «όχημά» του μπορεί να γίνει μία ομάδα με μεγάλη λαϊκή βάση, όπως η ΑΕΚ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Goal, η εταιρεία Qatar Petroleum έχει ακόμη πιο… προχωρημένο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκπρόσωποι της εταιρείας θα συναντηθούν ως αύριο με τον Σταύρο Αδαμίδη για να ενημερωθούν λεπτομερώς για όλα τα ζητήματα στην ΠΑΕ. Η εν λόγω εταιρεία είναι ουσιαστικά ο πρώην γενικός οργανισμός πετρελαίων του Κατάρ και είναι υπεύθυνη για τις εργασίες που αφορούν τις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου στη χώρα, ενώ πλέον σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές συζητούν και για το θέμα κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε ό,τι αφορά στη φημολογία για την οικογένεια Άντζελος, δεν επιβεβαιώνεται ενδιαφέρον των ομογενών από τις ΗΠΑ να επενδύσουν στην ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να προκύψει κάποια άλλη λύση εξ Αμερικής.

Καταλήγει σε 4-1-2-3

Μέχρι να προκύψει «φως» από κάποιον επενδυτή, η ομάδα της ΑΕΚ δεν μπορεί να ελπίζει παρά μόνο στις δικές της δυνάμεις και να προσδοκεί πρωτίστως αγωνιστικής ανάσταση. Στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ η νίκη είναι επιβεβλημένη και ο Νίκος Κωστένογλου έδειξε τα πλάνα του στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Κάλα και Βάργκας, καθώς και οι τραυματίες Γκούντγιονσεν, Λαγός και πιθανότατα Γκέντσογλου.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-1-2-3 με τους Αραμπατζή, Καράμπελα, Κοντοέ, Μανωλά, Δέλλα, Μάκο (δοκιμάστηκε ο Ρίκκα στη θέση του «κόφτη» όσο ο Μάκος έλειπε με την Εθνική), Καφές, Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ και Λυμπερόπουλος. Η σημερινή προπόνηση αποφασίστηκε να γίνει στο ΟΑΚΑ κι όχι στα Σπάτα για να εξοικειωθούν οι παίκτες καλύτερα με τον αγωνιστικό χώρο.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide