Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Πάω Βραζιλία για τον Ροναλντίνιο»
Bookmark and Share
17/11/2011
Παναθηναϊκός

Ο Βλάσης Τσάκας «ξαναχτυπά». Αυτή τη φορά μιλώντας στον βραζιλιάνικο Τύπο (Globoesporte) ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ δήλωσε πως σύντομα θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό! 

«Ναι, είναι αλήθεια. Σε δέκα μέρες θα είμαι στη Βραζιλία για να τακτοποιήσουμε το θέμα», δήλωσε. Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει τις φήμες πως θα δοθούν 30 εκατ. ευρώ στη Φλαμένγκο και 7 εκατ. ευρώ ετησίως στον 31χρονο, απέφυγε να απαντήσει λέγοντα απλώς πως «…είναι θέμα του πρίγκιπα αυτό». 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Globoesporte, ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο ντε Ασίς, φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και επιβεβαιώνεται πως μία εκ αυτών είναι από τον Παναθηναϊκό (παρότι ακόμη δεν έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές στον Αλ Σαούντ). Πάντως σημειώνεται πως αν η εταιρεία μάνατζμεντ Traffic και η Φλαμένγκο διευθετήσουν κάποιες οφειλές (τριών μηνών) προς τον παίκτη, οι προτάσεις θα απορριφθούν και ο «Ρόνι» θα παραμείνει στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide