Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
Bookmark and Share
08/11/2011
Εθνική Ομάδα

Τον ενθουσιασμό του για την κλήση στην Εθνική Ανδρών, εξέφρασε ο Στέφανος Καπίνο, στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας, ενόψει των φιλικών αγώνων με Ρωσία και Ρουμανία. «Ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα», τόνισε.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και ο Φερνάντο Σάντος δε δίστασε να το καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα 17 του χρόνια.

Αναλυτικά

Για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που γίνεται. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Ακόμα δεν έχω καταφέρει τίποτα με μία κλήση στην Εθνική. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα την κλήση τόσο νωρίς. Το 2004 ήμουν δέκα χρονών και έκλαιγα. Ήταν ένα όνειρο το οποίο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει τόσο νωρίς πραγματικότητα».

Για το αν έχει μιλήσει με Κατσουράνη ή Καραγκούνη

«Ειδικά αυτή η Εθνική έχει καταφέρει πολλά πράγματα και μόνο η κλήση είναι τιμή για εμένα. Μίλησα με τα παιδιά και τους ρώτησα για το κλίμα. Φυσικά μου είπαν ότι όλα είναι πολύ καλά».

Για το αν θέλει να καθιερωθεί στην Εθνική

«Στόχος μου είναι να δουλέψω και να γνωρίσω τους καινούργιους μου προπονητές. Το να καθιερωθώ είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα».

Για το αν βλέπει την κλήση του στην τελική φάση του Euro 2012

«Όλα έχουν γίνει τόσο γρήγορα που δεν το σκέφτομαι αυτό. Κοιτάω παιχνίδι με παιχνίδι και να βελτιώσω τις ατέλειες μου και να κάνω όσο το δυνατό λιγότερα λάθη».


Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide