Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Όλα τα’ χε, η FIFA έλειπε…
Bookmark and Share
01/11/2011
ΑΕΚ

Απειλή από τη FIFA, που δεν ανέχεται καθυστερήσεις στις πληρωμές, έρχεται για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τη «SportDay», ο μάνατζερ των Μπλάνκο και Νασούτι, Γκουστάβο Οναϊντία, κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα χαρτιά στην παγκόσμια ομοσπονδία προσφεύγοντας κατά της «Ένωσης» για οφειλές προς τους δύο παίκτες και μη καταβολή της προμήθειάς του για τις μεταγραφές. Η οφειλή ανέρχεται στις 460.000 ευρώ (300.000 για τον Μπλάνκο και 160.000 από τον Νασούτι) και σύντομα αναμένεται να έρθει το σχετικό έγγραφο από τη FIFA.

Στην τελευταία έχει καταφύγει ήδη η Μπρέινταμπλικ και το φιρμάνι έφτασε στην ΠΑΕ, που καλείται να τακτοποιήσει άμεσα το θέμα της αποζημίωσης στην ισλανδική ομάδα για την απόκτηση του Χέλγκασον. Ως γνωστόν, η FIFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε τέτοια ζητήματα και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διοίκηση της ΑΕΚ, που θα πρέπει να τακτοποιήσει τα χρέη προτού υποστεί η ομάδα τις συνέπειες.

Ετοιμάζει αλλαγές

Ανάσες σε παίκτες που τις χρειάζονται αναμένεται να δώσει ο Νίκος Κωστένογλου στον αγώνα της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για το Europa League στο ΟΑΚΑ (22:05). Έτσι είναι πολύ πιθανό οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Βάργκας και Καράμπελας να ξεκουραστούν εν όψει Παναθηναϊκού. «Σας θέλω όλους έτοιμους», είπε ο 41χρονος προπονητής στέλνοντας μήνυμα πως θα δώσει ευκαιρίες.

Πηγή: sport-fm.gr 

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide