Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Τα είπαν οι δικηγόροι...
Bookmark and Share
18/10/2011
Παναθηναϊκός

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα για την αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άρχισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νομικός εκπρόσωπος του πρίγκιπα προώθησε το e-mail που έλαβε σε αυτούς της πλευράς της οικογένειας Βαρδινογιάννη, το οποίο περιέχει το γνήσιο της υπογραφής.

Το γνήσιο της υπογραφής σε έγγραφη μορφή αναμένεται να φτάσει πιθανότατα στην Ελλάδα αύριο και με σειρά του αυτό να δοθεί στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Σε αυτό φέρεται να υπάρχουν οι απαραίτητες υπογραφές.

Μεγαλύτερη σημασία έχει το γεγονός ότι οι δύο πλευρές φέρονται να συναντήθηκαν σήμερα για να αρχίσουν τις συζητήσεις για την συγγραφή του Memorandum of Understanding.

Στόχος των δύο πλευρών είναι η σύνταξή του ΜοU να ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη έτσι ώστε να είναι έτοιμο για υπογραφές από τον Πρίγκιπα και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Στην περίπτωση που δεν είναι έτοιμο προς υπογραφήν τότε η ημέρα άφιξης του Πρίγκιπα στην Αθήνα να μεταφερθεί λίγες ημέρες αργότερα.

Αυτό που πρέπει να διευκρινίσουμε είναι ότι το MoU δεν δεσμεύει κάποια από τις δύο πλευρές, αλλά αποτελεί το πρώτο βήμα για την υπογραφή της τελικής συμφωνίας.


sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide