Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Θα 'θελε, αλλά…
Bookmark and Share
10/10/2011
ΑΕΚ

Την Τετάρτη εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει η ΑΕΚ στην Petit Chateau και οι «κιτρινόμαυροι» πολύ θα ήθελαν να ανταποκριθεί η ιταλική εταιρεία.

Το deal, ωστόσο, είναι σχεδόν απίθανο να προχωρήσει και στην Ένωση ελπίζουν, ουσιαστικά, σε ένα θαύμα…

Στις πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, οι όροι έμοιαζαν πολύ ευνοϊκοί για την ΑΕΚ… για να είναι αληθινοί. Μέχρι σήμερα, λοιπόν, οι άνθρωποι της Petit Chateau δεν έχουν εμφανίσει τα 2 εκατ. ευρώ που τους έχουν ζητηθεί από την κιτρινόμαυρη διοίκηση, ώστε να ανταποκριθεί στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που τέθηκαν. Οπότε, είναι μάλλον απίθανο να αλλάξει κάτι τώρα…

Άλλωστε, σημαντικές διαφορές, πέρα από το καθαρά χρηματικό κομμάτι, υπάρχουν και αλλού. Για παράδειγμα, οι επίδοξοι επενδυτές επιθυμούν, εφόσον προκύψει συμφωνία, να αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων των παικτών που, ήδη, βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ. Επίσης, θέλουν να βάλουν τοποτηρητή, έναν… δικό τους, δηλαδή, στο Δ.Σ. Τίποτα από τα παραπάνω δεν βρίσκει σύμφωνους τους «κιτρινόμαυρους». Και στα μεταγραφικά, όμως, υπάρχει… χάσμα, αφού η Petit Chateau θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε αυτό το κομμάτι.

Ο… κοινός παρονομαστής σε όλα τα παραπάνω είναι η τραγική οικονομική κατάσταση, που παραμένει. Γι' αυτό, άλλωστε, ο Σταύρος Αδαμίδης περιμένει τον οποιοδήποτε… πιστό να προσέλθει με την προσφορά του για την αγορά της ΠΑΕ μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Φως στην περίπτωση της Petit Chateau δεν φαίνεται, ούτε, όμως και από την πλευρά του Νίκου Νοτιά…


sport-fm.gr 

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide