Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Να’ χε και λεφτά…
Bookmark and Share
22/09/2011
ΑΕΚ

Η αισιοδοξία που προκαλούν οι δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος έρχεται να… επισκιαστεί στην ΑΕΚ από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η «Petit Chateau» θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει μία λύση, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά και το θέμα θα κλείσει πολύ σύντομα θετικά ή αρνητικά.

Ο Σταύρος Αδαμίδης χαμογελούσε αινιγματικά στις χθεσινές επίμονες ερωτήσεις των φίλων της ΑΕΚ για τις εξελίξεις στην υπόθεση, αλλά η αλήθεια είναι πως παραμένει επιφυλακτικός για την ιταλική εταιρεία με τα ρωσικά κεφάλαια, τις πραγματικές της διαθέσεις και τα… κίνητρά της να «μπει» στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Η «Petit Chateau» θα πρέπει να πείσει τη διοίκηση με αποδείξεις, που μεταφράζονται σε δύο εκατ. ευρώ δύο εργάσιμες ημέρες αφότου (και αν) υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, διαφορετικά ακυρώνεται το deal. Η σχετική διορία εκπνέει την Παρασκευή και το θέμα θα κλείσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η διοίκηση χρειάζεται άμεσα ρευστό, καθώς οι οφειλές στους παίκτες συσσωρεύονται, όπως και οι λοιπές υποχρεώσεις από διακανονισμούς με το δημόσιο και τρίτους. Όμως καθίσταται σαφές πως δεν θα υποθηκευτεί η ΑΕΚ παραχωρώντας (π.χ.) ποσοστά στα δικαιώματα των παικτών της ομάδας.

Και τώρα… ΠΑΟΚ

Η εκκίνηση της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είναι-τουλάχιστον από πλευράς αποτελεσμάτων-θετικότατη, αλλά τα δυσκολότερα έρχονται. Την Κυριακή η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:30) και αισιοδοξεί σε ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα που παρουσίασε δημιουργικά και παραγωγικά, όχι όμως και αμυντικά, όπου τα κενά παραμένουν. Πολλά χαμόγελα σκόρπισε η εμφάνιση του Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος αποδεικνύει πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής, όπως επίσης και η παρουσία του μέχρι πρότινος παροπλισμένου Γκερέιρο, αλλά και το γκολ του Γκούντγιονσεν.

Η αποστολή επέστρεψε από την Ξάνθη με κάποια προβλήματα. Ο Σάββας Γκέντσογλου υπέστη διάταση αριστερού δικεφάλου, ο Φαμπιάν Βάργκας κάκωση στο αριστερό γόνατο και ο Κώστας Μανωλάς έχει δεχθεί ένα χτύπημα στο δεξί τετρακέφαλο. Οι τρεις παίκτες θα εξεταστούν σήμερα, αλλά σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής.

sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide