Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Διαφορές τρίτων καθυστερούν το γήπεδο
Bookmark and Share
08/09/2011
Γιάννης Βούρος

Διευκρινήσεις για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε ο Γιάννης Βούρος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, υπενθύμισε τους λόγους για τους οποίους το θέμα της κατασκευής του «σπιτιού» δεν συμπεριλήφθηκε σε πρόσφατο νομοσχέδιο, ενώ έκανε λόγο για «λεπτομέρειες και ασήμαντες διαφορές τρίτων» που καθυστερούν το έργο.

Το δελτίο Τύπου

«Επειδή λόγω των τελευταίων εξελίξεων το γραφείο μου κατακλύζεται από τηλεφωνήματα και mail φίλων και οπαδών της ΑΕΚ που αγωνιούν για το μέλλον και τις εκκρεμότητες της ομάδας επιθυμώ να διευκρινίσω τα εξής.

Το μοναδικό σημείο που καθυστερεί την κατάθεση του φακέλου στο ΥΠΕΚΑ είναι η τελική συμφωνία μεταξύ Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Και αυτό φυσικά είναι κάτι που δεν αφορά αρμοδιότητά μου και δεν εξαρτάται από την δική μου βούληση. Από την πρώτη στιγμή που «σήκωσα» στη Βουλή το θέμα του γηπέδου, στόχος μου ήταν στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε προχθές και που αφορούσε θέματα Περιβάλλοντος να είχαμε προλάβει να εντάξουμε και την ρύθμιση για την κατασκευή του, στην Ν. Φιλαδέλφεια. Η καθυστέρηση αφορά λεπτομέρειες και ασήμαντες διαφορές τρίτων που θεωρώ ότι πρέπει και μπορούν να ρυθμιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες προκειμένου να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του μεγάλου ονείρου. Η ΑΕΚ να γυρίσει στο σπίτι της».


sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide