Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Στην ΑΕΚ ο Μίτσελ με 500.000 ευρώ»
Bookmark and Share
29/07/2011
ΑΕΚ

Στην αποκάλυψη πως η αποδέσμευση του Μίτσελ από την Μπέρμιγχαμ είναι θέμα ημερών και ότι στη συνέχεια ο παίκτης θα υπογράψει στην ΑΕΚ με καθαρές αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ, προχώρησε ο Χέλου Ροντρίγκεθ.

Μιλώντας στη «SportDay», ο μάνατζερ του Ισπανού μέσου τόνισε πως ο πελάτης του (ακόμα κι αν του στοιχίζει οικονομικά) προτιμά την «Ένωση», λόγω της παρουσίας του Μανόλο Χιμένεθ.

«Είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Μπέρμιγχαμ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω ότι σε 3-4 μέρες θα έχει μείνει ελεύθερος ο Μίτσελ και θα υπογράψει στην ΑΕΚ. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα από τη Δευτέρα», είπε αρχικά ο Χέλου Ροντρίγκεθ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως Χετάφε και Εσπανιόλ που ενδιαφέρονταν για τον ποδοσφαιριστή έχουν μείνει πλέον εκτός παιχνιδιού.

«Ο Μίτσελ θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και θα ήθελα να γίνει ξεκάθαρο αυτό -ότι έρχεται λόγω της παρουσίας του Μανόλο Χιμένεθ. Είναι ευτυχισμένος μ' αυτόν τον προπονητή και γι' αυτό πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην ΑΕΚ, μολονότι χάνει 300.000 λίρες, συγκριτικά με το συμβόλαιο που έχει στην Αγγλία», ξεκαθάρισε ο Ροντρίγκεθ.

«Πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε τέτοιες υποθέσεις μέχρι να οριστικοποιηθούν, αλλά έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με την Μπέρμιγχαμ και αυτή τη φορά πιστεύω ότι είμαστε πραγματικά κοντά στον στόχο μας. Νομίζω ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει μείνει ελεύθερος και μετά θα έρθω στην Αθήνα για να επικυρώσουμε τη συμφωνία με τον Αρναρ (Γκρέταρσον), όπως έχουμε πει», είπε ο Χέλου Ροντρίγκεθ, ο οποίος επιβεβαίωσε την «SportDay» πως οι απολαβές που θα έχει ο Μίτσελ θα ανέρχονται στις 500.000 ευρώ.

«Στην Μπέρμιγχαμ λάμβανε 1 εκατ. λίρες, αλλά στην ΑΕΚ θα υπογράψει με λιγότερα. Δεν τον απασχολεί, όμως, που θα έρθει με λιγότερα χρήματα, γιατί στην Αγγλία δεν είναι ευτυχισμένος, ενώ στην ΑΕΚ είναι. Θέλει να μείνει λόγω της παρουσίας του Χιμένεθ», δήλωσε ο μάνατζερ του Ισπανού μέσου, ο οποίος ανέφερε τις μεικτές αποδοχές του παίκτη: 1 εκατ. λίρες αντιστοιχούν σε 1.150.000 ευρώ μεικτά, με τις καθαρές (άνευ φόρων) αποδοχές του Μίτσελ να ανέρχονται στην Αγγλία στις 700.000 ευρώ. Ο μάνατζέρ του δήλωσε ότι έριξε το κασέ του στις 700.000 λίρες, δηλαδή στις 800.000 ευρώ μεικτά (500.000 ευρώ καθαρά στην τσέπη).

sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide