Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Σήμερα-αύριο για Μήτρογλου»
Bookmark and Share
25/07/2011
ΑΡΗΣ

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί τον διακαή πόθο του Άρη για την επίθεση και όπως ενημέρωσε ο τεχνικός των «κίτρινων», μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 «είναι σίγουρο ότι τον θέλουμε αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με τον Ολυμπιακό. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει σήμερα-αύριο». Τελευταία κίνηση η προσθήκη φορ, πάντα στα υπόψη ο Μάντζιος, δύο ξένοι οι εναλλακτικές, ευκαιρία στον Γιαννίτση και πρωταρχικός στόχος η επιστροφή στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Καρδιτσιώτη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

Για το περιεχόμενο της συζήτησης στο χθεσινό ραντεβού με την διοίκηση: «Συζητήσαμε κυρίως για τον επιθετικό που θέλουμε να κλείσουμε. Δεν έχουμε κάτι για να πούμε με σιγουριά. Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα και μάλλον εκεί θα καταλήξουμε. Ήταν στα σχέδιά μας να πάρουμε και στόπερ, αλλά δεν βρήκαμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε και τους νέους, τον Γιαννίτση που τα πηγαίνει περίφημα. Έχει τις δυνατότητες, όλες τις προϋποθέσεις να κάνει σταδιοδρομία.

Για την περίπτωση του Μήτρογλου: «Σίγουρα θα ήθελα να είναι Έλληνας ο επιθετικός. Ψάχνουμε ένα παίκτη περιοχής. Ο Νέτο, ο Σολτάνι και ο Καστίγιο είναι περιφερειακοί. Ο Μήτρογλου έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω. Είναι σίγουρο ότι θα θέλαμε τον Μήτρογλου, πρέπει όμως να δούμε τι θα κάνουμε με τον Ολυμπιακό. Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σήμερα-αύριο. Κυρίως με τον Ολυμπιακό. Θα κάνουμε μία προσέγγιση. Έχουμε δύο εναλλακτικές με ξένους.

Για την λύση Μάντζιου: «Είναι ένας παίκτης που πάντα ήθελα. Ταιριάζει κι αυτός στα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε».

Για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου: «Νομίζω ότι κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει. Με τους όρους Πλατινί στην ΟΥΕΦΑ οι ομάδες πρέπει να έχουν περισσότερους νέους. Ο Άρης είναι τυχερός που διαθέτει την πρωταθλήτρια ομάδα».

Για την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία:
«Είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν έχω ούτε πίεση, ούτε άγχος και δουλεύω απερίσπαστος. Κατά 95% παρέμεινε η ίδια ομάδα. Ξέρουμε τι γίνεται, τι πρέπει να βελτιώσουμε. Και δεν έχω πίεση γιατί εργάζομαι σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική που μου παρέχει όλες τις προϋποθέσεις. Η ομάδα θα ‘ναι έτοιμη όταν πρέπει. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα».

Για τους στόχους των «κίτρινων»: «Αυτό που λέω στους παίκτες είναι ή τώρα ή ποτέ. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν στόχους. Η ομάδα να βγαίνει κάθε χρόνο στην Ευρώπη κατ’ αρχήν ωστόσο εγώ επιμένω να λέω ότι με αυτά τα παιδιά, με αυτή την ομάδα πρέπει να κοιτάμε λίγο πιο ψηλά».


sport-fm.gr

Tags ΑΡΗΣ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide