Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ενίσχυση σε τρεις θέσεις
Bookmark and Share
16/06/2011
ΠΑΟΚ

Στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν καταλήξει οι Λάζλο Μπόλονι και Παντελής Κωνσταντινίδης στις καθημερινές τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν οι δύο άνδρες.

Έτσι σύμφωνα με τη Sportday η απόφαση που έχει ληφθεί από τις «επαφές» της διοίκησης του «Δικεφάλου του Βορρά» και του Ρουμάνουν τεχνικού, είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα: Ένας επιθετικός, ένας ακραίος και ένας στόπερ.

Παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες, η «λύση» του Λουμπόγια δεν προκρίθηκε λόγω της ηλικίας του, και των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού του.

Ο Σέρβος είναι 32 ετών, κάτι που δεν βοηθά στην ανανέωση που προσπαθεί να κάνει ο «Δικεφάλος» , ενώ δεν μπορεί να αγωνιστεί ως «φουνταριστός». Από χθες το βράδυ οριστικά αποκλείστηκε η περίπτωσή του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε στη Λέγκια.

Επόμενος στόχος είναι ένας ακραίος χαφ, με ταχύτητα, που θα μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Τέλος, αναμένεται, ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Προτάθηκε ο Μοχάμεντ Σαρ της Σταντάρ Λιέγης αλλά από την ΠΑΕ διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Προτάθηκε ο Πορτίγιο
Για την επίθεση προτάθηκε ο Χοβιέρ Πορτίγιο. Ο 29χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από την Έρκουλες, λόγω του υποβιβασμού της στην Σεγούντα Ντιβισιόν. Για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ , όμως κρίνεται ακριβός καθώς οι οικονομικές απολαβές του κυμαίνονται στις 700.000 ευρώ.


sport-fm.gr

sport-fm.gr

Tags ΠΑΟΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide