Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ναι μεν, αλλά… για Μοντγκόμερι
Bookmark and Share
15/06/2011
ΠΑΟ

Επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό η επαφή που υπήρξε με τον Πολ Μοντγκόμερι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο πρόκειται για μία περίπτωση που δεν προχώρησε. Το ραντεβού είχε γίνει στο Λονδίνο, αλλά ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπέρμιγχαμ απορρίφθηκε, μεταξύ άλλων και λόγω του υψηλού του κασέ. Οι «πράσινοι» έχουν πάψει εδώ κι αρκετό καιρό να ασχολούνται με την περίπτωση Μοντγκόμερι κι εξετάζουν άλλους υποψηφίους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πουλάει για να αγοράσει

Σε πωλήσεις παικτών θα προχωρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, για την πώληση του οποίου υπάρχουν επαφές με ομάδα από το εξωτερικό, πιθανότατα τη Γερμανία (αλλά όχι την Κολωνία). Στη λίστα των παικτών που παραχωρούνται εφόσον προκύψει καλή πρόταση είναι και οι Τζόρβας, Νίνης, Λέτο και Σισέ.

Κλείστηκαν τα φιλικά


Τις Λεχ Πόζναν, Σίβασπορ και Κολωνία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός σε φιλικά ματς στη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Αυστρία.


sport-fm.gr

Tags ΠΑΟ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide