Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Από Μάη... καλοκαίρι
Bookmark and Share
04/05/2011
μπάσκετ

Εκδικάστηκε το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για υπαγωγή στο άρθρο 99, ωστόσο η απόφαση αναμένεται μετά από τρεις μήνες. Οι «κιτρινόμαυροι» για του νομικού τους εκπροσώπου, Σωκράτη Λαμπρόπουλου, παρουσίασαν τις θέσεις τους και στοιχεία που θεωρούν επαρκή για να υπαχθούν στις ευεργετικές διατάξεις του συγκεκριμένου άρθρου, το οποίο θα τους επιτρέψει να αποπληρώσουν τα χρέη του συλλόγου σε δόσεις εντός 24 μηνών.

Στις τάξεις της ΚΑΕ ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως η αίτηση θα γίνει δεκτή κι εφόσον συμβεί αυτό, πιθανώς να προκύψουν κάποιοι άνθρωποι που-με διακανονισμένα πλέον όλα τα χρέη-θα αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου.

Πλέον το ενδιαφέρον στην «Ένωση» στρέφεται στην αυριανή εκδίκαση της προσφυγής του Ηλυσιακού στο ΑΣΕΑΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή που αποβάλει την ομάδα των Ιλισίων από την Α1 και ανοίγει το δρόμο για την παραμονή της ΑΕΚ στην Α1. Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος μαζί με το δικηγόρο Νίκο Μαυρομάτη συνεργάζονται για τις θέσεις που θα παρουσιάσει η ΑΕΚ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα παρουσιάσουν και νέα στοιχεία, τα οποία-όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ-θα ενισχύσουν τις αποδείξεις πως ο μάνατζερ Τάσος Δελημπαλταδάκης ήταν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηλυσιακός.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide