Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Διψασμένοι για τον τίτλο»
Bookmark and Share
04/05/2011
μπάσκετ

Με στόχο να επιτρέψουν με το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στα χέρια τους, έφυγαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τη Βαρκελώνη, όπου την Παρασκευή ξεκινάει το Final Four της Ευρωλίγκας, με το παιχνίδι των "πρασίνων" κόντρα στη Σιένα.

Στο κίνητρο που δίνει στους παίκτες του Παναθηναϊκού η συμμετοχή στο Final Four και ειδικότερα σε αυτούς που πάνε για πρώτη φορά σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, στάθηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου, κατά την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής: «Όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για διάκριση. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο για ορισμένους από εμάς που πάμε για πρώτη φορά σε Final Four.

Πρέπει να καλύψουμε τα κενά και που ίσως δημιουργηθούν. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον παίκτη να παίξει σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας. Όλοι ονειρεύονται να φτάσουν εδώ. Εγώ και τα άλλα παιδιά οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο».


Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου υπογράμμισε το αγωνιστικό μέρος και ιδίως στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στη Σιένα, αναφέροντας: «Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Η Σιένα είναι μία μαχητική ομάδα, και απέδειξε στην προηγούμενη φάση ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα. Δεν θα τα παρατήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα και να μην αφήσουμε περιθώρια. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Να πάμε βήμα-βήμα και καταρχήν να κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι με τη Σιένα».

Ο Δημήτρης Ιτούδης επικεντρώθηκε στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Σιένα, επισημαίνοντας: «Θέλουμε να δούμε τα πράγματα στο θέμα της πραγματικής τους διάστασης. Προηγείται το ματς με τη Σιένα, αυτός είναι ο τελικός για μας».

Για την κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη, δήλωσε: «Είναι καταβεβλημένος από μία ίωση των τελευταίων ημερών. Αν και δεν είμαι ο αρμόδιος για να μιλήσω ιατρικά, πιστεύουμε ότι στις επόμενες ημέρες θα ανανήψει πλήρως».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide