Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Στις 15 Μαΐου και με οπαδούς ο τελικός
Bookmark and Share
30/03/2011
μπάσκετ

Μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του Final 4 της Ευρωλίγκας και εκτός απροόπτου παρουσία οπαδών των δύο ομάδων θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ της ομοσπονδίας, εκπροσώπων των δύο ομάδων και της Αστυνομίας οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης, ενώ φαίνεται πως περνά η κοινή πρόταση της ΕΟΚ και των «αιωνίων» να γίνει το παιχνίδι με οπαδούς εκατέρωθεν και μάλιστα με μεγαλύτερο αριθμό από τον αντίστοιχο των περασμένων ετών (ίσως και από 1.000 άτομα). Στόχος της ομοσπονδίας και των δύο ΚΑΕ είναι να αποδείξουν πως το παιχνίδι μπορεί να γίνει με ασφάλεια και χωρίς παρατράγουδα παρουσία κόσμου.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, αφού ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας δεν ήταν σε θέση να δεσμευτεί χωρίς την έγκριση του αρχηγού του σώματος, αλλά τα εισιτήρια αναμένεται να καταλήξουν σε χέρια κατόχων διαρκείας των δύο ομάδων, με ονομαστικές λίστες, ενώ θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων κατά την παραλαβή τους και την είσοδο στο κλειστό του Ελληνικού. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η τελική σύσκεψη για να αποφασιστεί ο αριθμός εισιτηρίων και προσκλήσεων που θα πάρει κάθε ομάδα, αλλά και τα μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide