Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Μετά το Final 4 ο τελικός
Bookmark and Share
18/03/2011
Final 4

Την απόφαση να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στο Ελληνικό μετά το Final 4 της Βαρκελώνης (6-8 Μαΐου) πήρε η ΕΟΚ από κοινού με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ομοσπονδίας. Παράλληλα συμφώνησαν να διεξαχθεί ο αγώνας παρουσία όσων περισσότερων οπαδών επιτρέψει η αστυνομία, με προτεραιότητα στους κατόχους των διαρκείας...

Έτσι ο τελικός θα γίνει πιθανότατα στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου (μέχρι τις 20/5) και πριν από την τελική φάση του πρωταθλήματος. Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου απίθανο μέσα σε λίγες ημέρες οι δύο «αιώνιοι» να συγκρουστούν σε Ευρωλίγκα, τελικό Κυπέλλου και πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στο θέμα των οπαδών, ο τελευταίος λόγος ανήκει στην αστυνομία. Εκείνη είναι που θα πρέπει να εγγυηθεί για την ασφάλεια και να επιτρέψει την παρουσία ή όχι οπαδών στις εξέδρες. Στη δεύτερη περίπτωση, δεν αποκλείεται να επιστρέψουμε στο μοντέλο που είχε προταθεί από την ΓΓΑ, με μαθητές ή/και αθλητές ακαδημιών στις κερκίδες.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και ο υπεύθυνος ασφαλείας Κώστας Ζαχαρόπουλος, ενώ τον Παναθηναϊκό ο γενικός διευθυντής Τάσος Στεφάνου και ο υπεύθυνος ασφαλείας Μιχάλης Γεωργαντής. Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα στη συνάντηση ήταν πολύ καλό και υπήρχε ταύτιση απόψεων μεταξύ των τριών πλευρών.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μετά τη λήξη της συνάντησης δήλωσε: «Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων. Προχωράμε στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί μετά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Μαϊου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ελληνικό. Η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τις ομάδες και την αστυνομία. Αυτό που θέλουμε είναι να βρίσκεται στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Θα εκδοθούν εισιτήρια, τα οποία θα δοθούν ονομαστικά και βάσει της λίστας των καρτών διαρκείας των ομάδων. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ακόμη σε υψηλό επίπεδο με εκπροσώπους της αστυνομίας, της οποίας τη συνεργασία θέλουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω όλα θα πάνε καλά, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διοργανωθεί από την ΕΟΚ με τη συνεργασία των δύο ΚΑΕ, αλλά και την καθοριστική συμβολή και συνδρομή της αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Πηγή: sport-fm.gr

Tags Final 4
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide