Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Στο Παιδικό Χωριό SOS o Παναθηναϊκός
Bookmark and Share
21/12/2010
Παναθηναϊκός

Δώρα, αγάπη και χαρά προσέφερε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» επισκέφτηκε το μεσημέρι το Παιδικό Χωριό SOS στην Βάρη γεμίζοντάς το με εκατοντάδες χαμόγελα.Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του-πλην του Μπατίστ και του Νίκολας που ακολούθησαν θεραπεία- έφτασαν λίγο μετά τις 13:00 και αφού τους υποδέχθηκαν ο διευθυντής Πέτρος Παπαδάκης, κατευθύνθηκαν σε δύο από τα σπιτάκια του Παιδικού Χωριού όπου τους περίμεναν με ανυπομονησία τα παιδιά.

Οι παίκτες προσέφεραν δώρα και αυτόγραφα στα μικρά παιδιά τα οποία είχαν και την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους, ενώ οι συγγενείς και οι υπάλληλοι του Χωριού κέρασαν με την σειρά τους τους παίκτες που αρκετή ώρα έπαιξαν με τους μικρούς θαυμαστές τους.

Μετά από περίπου μια ώρα παραμονής στο Παιδικό Χωριό, οι παίκτες πήραν τον δρόμο της επιστροφής και λίγο πριν επιβιβαστούν στο πούλμαν, έκαναν δηλώσεις για την επίσκεψή τους.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε: «Η κίνηση να έλθουμε εδώ σήμερα είναι πολύ σημαντική, αφού δώσαμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά, τα οποία βλέπουμε να είναι χαρούμενα, όχι απλά να έχουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Εμείς ως Παναθηναϊκός δείξαμε για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας και κάναμε αυτά τα παιδιά να νιώθουν λίγο καλύτερα».

Από την πλευρά του ο Ίαν Βουγιούκας πρόσθεσε: «Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να είμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά και τους δίνουμε χαρά, όπως ανάλογη χαρά πήραμε και εμείς και είμαστε πράγματι πολύ χαρούμενοι που ήλθαμε εδώ σήμερα».

Τέλος ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: «Η δουλειά που γίνεται εδώ από όλους τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει από την αρχή για να κτιστούν τα σπίτια και η εθελοντική δουλειά των συγγενών επίσης που βρίσκονται εδώ συνέχεια και υποστηρίζουν αυτά τα παιδιά που χρειάζονται την θαλπωρή και φροντίδα όλων είναι πολύ σημαντική.

Όπως μας είπαν εδώ οι υπεύθυνοι, ακολουθούν αυτά τα παιδιά από κοντά μέχρι και την ενηλικίωσή τους, ακόμη και όταν κάποια από αυτά ακολουθήσουν ακαδημαϊκή πορεία. Με λίγα λόγια η δουλειά που γίνεται εδώ από όλους είναι ανεκτίμητη γιατί η ψυχή ενός ανθρώπου είναι το πιο σημαντικό πράγμα και τα παιδιά που είναι εδώ χρειάζονται τεράστια υποστήριξη. Υπάρχουν παιδιά που όταν πρωτοήρθαν εδώ δεν μπορούσαν καλά-καλά να μιλήσουν οπότε φαντάζεστε ότι η προσφορά όλων είναι τεράστια»Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide