Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Αλεξανδρής: «Εμείς έχουμε την πίεση»
Bookmark and Share
17/12/2010
μπάσκετ

Το Μαρούσι αντιμετωπίζει το Σάββατο (18/12, 16:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον ΠΑΟΚ για την ένατη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων, που έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με Πανελλήνιο και Ηρακλή, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση όπως εξήγησε και ο κόουτς, Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ωστόσο, ο «Τίγρης» πρόσθεσε ότι η δική του ομάδα είναι αυτή που θα έχε την πίεση.

«Κάθε παιχνίδι στην έδρα μας είναι δύσκολο γιατί εμείς έχουμε την πίεση ότι πρέπει να το νικήσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αγωνιστικά και ψυχολογικά, μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βρει ρυθμό, έχει σταθερή απόδοση και υψηλούς στόχους», είπε ο 59 ετών προπονητής και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δώσουν το 110 % των δυνάμεών τους ώστε να κάνουμε ένα ακόμη θετικό βήμα. Επίσης είμαι σίγουρος ότι ακόμη έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και ότι κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε καλύτεροι και καλύπτουμε το χαμένο έδαφος».

Από πλευράς παικτών, ο 23χρονος Πορτορικανός γκαρντ, Νταβιντ Χουέρτας, είπε: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο πλήρεις ομάδες του πρωταθλήματος. Το σημαντικότερο είναι να παίξουμε με το ίδιο πάθος που μας διακρίνει και να προσέξουμε δυο συγκεκριμένους τομείς: τα ριμπάουντ και τα λάθη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ να ανανεώσει επιθέσεις».

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide