Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Χωρίς φιλάθλους στο Περιστέρι
Bookmark and Share
24/11/2010
μπάσκετ

Δεν επιθυμεί να παραχωρήσει εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΚ που διαμένουν στο Περιστέρι η Αστυνομία της περιοχής, ενόψει του αγώνα με την τοπική ομάδα την ερχόμενη Κυριακή για την έκτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Αυτό προέκυψε, ύστερα από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η «Ένωση» εκπροσωπήθηκε από τον μάνατζερ Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος ζήτησε να δοθεί μια κενή εξέδρα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα οι φίλαθλοι της ομάδας. Οι εκπρόσωποι των «κυανοκίτρινων», διά του Πέτρου Μουγιάκου, εμφανίστηκαν θετικοί στο συγκεκριμένο αίτημα, αλλά η αστυνομία ήταν αντίθετη, καθώς υπάρχει ο φόβος επανάληψης των περυσινών επεισοδίων.

Στα αγωνιστικά, οι Ντικούδης, Νικολαϊδης και Καλλινικίδης απουσίαζαν από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης για προληπτικούς λόγους και ακολούθησαν θεραπεία, ενώ τη Δευτέρα οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιμοτολογικές εξετάσεις.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα αναφερθούν σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ΚΑΕ αυτή την εποχή.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide