Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Τέπιτς: «Η κριτική με δυναμώνει»
Bookmark and Share
09/11/2010
Μιλένκο Τέπιτς

Αναγνωρίζει και ο ίδιος πως δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα, αλλά είναι αποφασισμένος στο εξής να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Ο λόγος για τον Μιλένκο Τέπιτς, που μίλησε στη «Sport Novosti» της Σερβίας για το ντεφορμάρισμά του και την κριτική που έχει δεχτεί για τις μέτριες εμφανίσεις του με Παναθηναϊκό και εθνική Σερβίας.

«Το να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου είναι κάτι που συμβαίνει. Το σημαντικό είναι είτε είσαι καλός είτε όχι, να μην παρασύρεσαι. Αυτό που μετρά είναι να είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Τέπιτς και πρόσθεσε: «Όταν περιμένεις να παίξεις καλύτερα και ξέρεις πως μπορείς να το κάνεις, αναζητείς έναν τρόπο να βγεις από την κρίση και βάζεις επιπλέον πίεση στον εαυτό σου. Κάνουμε μια δουλειά που εκτιθέμεθα στα μάτια του κόσμου και πρέπει να συνηθίσεις στην κριτική. Δεν είναι εύκολο όταν όλοι γύρω σου λένε πως δεν είσαι καλός, τη στιγμή που εσύ-περισσότερο από τον καθέναν-θέλεις να πας καλύτερα. Μου αρέσει η καλοπροαίρετη κριτική, με κάνει πιο δυνατό και επίμονο».

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον Παναθηναϊκό, είπε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια ομάδα του βεληνεκούς και των φιλοδοξιών του Παναθηναϊκού, με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό σε κάθε θέση. Κάποιες φορές δεν τα καταφέρνεις, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς».

Τέλος, αναφορικά με την ήττα στη Λιουμπλιάνα από την Ολίμπια την Πέμπτη, τόνισε: «Οι ήττες είναι φυσιολογικό να έρθουν, αργά ή γρήγορα. Την περασμένη περίοδο ήμασταν άτυχοι στη χειρότερη δυνατή στιγμή, απέναντι στην Παρτιζάν και το Μαρούσι. Η σεζόν είναι μεγάλη και είναι καλύτερο κάποιες ήττες να έρχονται στην αρχή».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide