Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Μετανιωμένος ο Μπατίστ (video)
Bookmark and Share
05/11/2010
Μάικ Μπατίστ

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, ενεργώντας εντελώς αντιαθλητικά, πάτησε στο κεφάλι (!) τον Σάσα Όζμπολτ στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα για την Ευρωλίγκα.

Με την παραίνεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τον αντίπαλο παίκτη και έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά του. «Λυπάμαι πάρα πολύ για ό,τι έγινε και ζητώ συγγνώμη. Ελπίζω να δέχτηκε την απολογία μου, αλλά κι αν δεν το έκανε, θα το κατανοήσω. Δεν ήταν αυτό το πραγματικό μου πρόσωπο, δεν ήμουν εγώ. Ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι έκανα. Ζήτησα συγνώμη χθες, αλλά θα προσπαθήσω να του μιλήσω και σήμερα, τηλεφωνικά και να του ξαναπώ ένα μεγάλο και ειλικρινές συγνώμη. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος και λυπάμαι ειλικρινά… Είναι κάτι που δεν έπρεπε να είχε συμβεί», δήλωσε ο Μπατίστ.

Το... θύμα, είπε από την πλευρά του: «Ο Μπατίστ ήρθε, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως δεν το έκανε επίτηδες, αν και κάποιοι που είδαν τη φάση μου είπαν το αντίθετο. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, θα πρέπει να δω τη φάση. Ευτυχώς δεν έπαθα κάτι σοβαρό».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide