Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Πεδουλάκης κι επίσημα
Bookmark and Share
02/07/2012
Αργύρης Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του πολύπειρου προπονητή, που αντικαθιστά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. «Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πίστωση χρόνου, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά επειδή θα είναι όλα καινούρια, ζητάμε να μας κρίνουν όλοι και αυστηρά στο τέλος της χρονιάς», τόνισε ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετή συνεργασία».

Από την πλευρά του ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: «Ξέρω ότι έρχομαι στην πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού κι αυτό συνέβη διότι υπήρξαν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι οποίοι με πάθος και γαλαντομία στήριξαν αυτή την ομάδα πάνω από 25 χρόνια. Το έχω βιώσει, το έχω προλάβει ως αθλητής του Παναθηναϊκού. Από την άλλη υπήρχε και η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς του καλύτερου και πιο επιτυχημένου προπονητή της Ευρώπης. Τώρα υπό διαφορετικές συνθήκες, τις οποίες όλοι βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, με το μπάσκετ που είναι μέρος της κοινωνίας να μην αποτελεί εξαίρεση, καλούμαστε μέσα από τεχνογνωσία και σκληρή δουλειά να παραμείνουμε και θα παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις. Εγγύηση γι’ αυτό και την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος είναι η συνέχεια της οικογένειας με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πίστωση χρόνου, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά επειδή θα είναι όλα καινούρια, ζητάμε να μας κρίνουν όλοι και αυστηρά στο τέλος της χρονιάς. Το μόνο που δεν αλλάζει από τα προηγούμενα χρόνια είναι ο κόσμος του, χωρίς την παρουσία του οποίου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ενώ μ’ αυτόν μπορούμε ένα κάνουμε πολλά. Γι’ αυτό και ζητάμε τη στήριξή του».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είναι ξένος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είχε αγωνιστεί στην ομάδα από το 1986 μέχρι το 1992, ενώ διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία. Έχει δουλέψει στο Περιστέρι, που τον ανέδειξε, επί σειρά ετών (1997 μέχρι 2004 και από το 2010 μέχρι την περασμένη περίοδο), ενώ έχει περάσει επίσης από Μακεδονικό (2004/05 φτάνοντας στον τελικό του Uleb Cup) Πανελλήνιο (2005-2007), Ρέθυμνο (2007/08), ΠΑΟΚ (2008/09) και ΑΕΚ (2010). Το 2001 και το 2003 αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας προπονητής.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide