Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Δεν ξεχνάμε το πρωτάθλημα»
Bookmark and Share
05/04/2012
Ολυμπιακός

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι από μόνη της μια μεγάλη επιτυχία αλλά οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους. Το πρωτάθλημα. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξεκαθάρισε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος παραμένει προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού ήταν προσκεκλημένος του Τόλη Κοτζιά στην εκπομπή «Jump Shoot» στο ΤηλεΑστυ και είπε:

«Ο βασικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν το ξεχνάμε, αυτό θέλουμε, το ξέρουμε και πιστεύουμε ότι θα το κατακτήσουμε. Έχουμε δύο αγωνιστικές για το πρωτάθλημα που πρέπει να μείνουμε σοβαροί, γιατί πάντα υπάρχουν οι εκπλήξεις, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το πλεονέκτημα. Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί, αν εξαιρέσεις μόνο την ΤΣΣΚΑ, έχουμε κερδίσει όλα τα άλλα παιχνίδια που δώσαμε. Είμαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος ακόμα, αλλά κοιτάμε τους δύο αγώνες στο πρωτάθλημα και πάμε για κάτι καλό στο Final 4».

Για την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ για τα ματς με τη Σιένα, ο Μάντζαρης επισήμανε: «Ξέραμε ότι στον Ολυμπιακό ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, γιατί είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Όσο δεν πηγαίνεις καλά θα έχεις κριτική, όσο θα πηγαίνουμε καλά θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Χαιρόμαστε που έχουμε τον κόσμο μας και η μαγκιά μας είναι να τον κρατήσουμε δίπλα μας. Αυτό μόνο χαρά μας δίνει. Στο γεμάτο γήπεδο μας εμψυχώνει ο κόσμος και το δείξαμε στον αγώνα ότι παίρναμε ενέργεια από τον κόσμο».

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Ανδρέα Γκατζούλη: «Είμαστε πολλά νέα παιδιά, έχουμε αντοχές και βγάζουμε ενέργεια. Η γυμναστική μας με τον Γκατζούλη είναι πολύ καλή. Πολλές ομάδες έχουν κατάπτωση στο β' ημίχρονο, ενώ εμείς παίζουμε για 40 λεπτά στο τοπ και βγάζουμε όλο και περισσότερη ενέργεια».

Ο Μάντζαρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους δύο ανθρώπους που τον έφεραν στον Ολυμπιακό, τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Έκαναν σαν μικρά παιδιά με την πρόκριση, το χάρηκαν και ήταν μια μικρή δικαίωση για αυτούς. Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι και επενδύουν στο ελληνικό μπάσκετ και στον Ολυμπιακό».
Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide