Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Γκάλης: «Πάλι στον Άρη θα πήγαινα»!
Bookmark and Share
23/03/2012
Νίκος Γκάλης

Αν η καριέρα του Νίκου Γκάλη άρχιζε από την αρχή θα επέλεγε να αγωνιστεί ξανά στον Άρη, όπως δήλωσε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Europe 1». «Δεν μετανιώνω για τον Άρη, και πάλι αν ξανάρχιζα την καριέρα μου στον Άρη θα πήγαινα!», τόνισε ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ με αφορμή τα 98α γενέθλια των «κίτρινων». «Πρέπει οι ομάδες να έχουν τη βάση για να βγάζουν τους δικούς τους παίκτες, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και μια οικονομική δυνατότητα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Γκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Europe 1»

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Άρη

«Δεν μετανιώνω για τον Άρη, και πάλι αν ξανάρχιζα την καριέρα μου στον Άρη θα πήγαινα! Όταν ήρθα από την Αμερική πίστευα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Δεν το λέω για να μιλήσω για τον εαυτό μου, όλοι ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, αλλά πίστευα ότι μπορούσα να πετύχω».

Για την προσπάθεια του Άρη στα χρόνια της «αυτοκρατορίας» του

«Θέλαμε να πάρουμε το Πρωταθλητριών, παλέψαμε, αλλά και μόνο που κάθε Πέμπτη δεν κυκλοφορούσε κανείς στην Ελλάδα είναι για εμάς μεγάλη επιτυχία και δικαίωση. Η αγάπη του κόσμου, όλων των φιλάθλων, όλων των ομάδων, είναι για εμάς η μεγάλη ανταμοιβή μέχρι και τώρα».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον σύγχρονο Άρη

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, το μπάσκετ είναι επάγγελμα. Για να πάρεις καλούς παίκτες πρέπει να έχεις χρήματα. Έτσι είναι λογικό να έχουν αποδυναμωθεί οι ομάδες μας. Πρέπει οι ομάδες να έχουν τη βάση για να βγάζουν τους δικούς τους παίκτες, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και μια οικονομική δυνατότητα για να πάρεις καλούς παίκτες και να κοιτάξεις στα μάτια τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».

Για την άρνησή του να εμπλακεί στα διοικητικά του Άρη

«Εγώ ήμουν αθλητής, και στη νοοτροπία μένω αθλητής. Δεν με συγκινεί να ασχοληθώ με τα διοικητικά, δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει. Να είναι ο κόσμος δίπλα στην ομάδα, εύχομαι χρόνια πολλά και καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα».Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide