Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Πρίφτης: «Μας βοήθησε η συγκυρία»
Bookmark and Share
28/11/2011
Δημήτρης Πρίφτης

Την κούραση του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκε η Καβάλα φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη, όπως εξήγησε μετά το τέλος του μεταξύ τους παιχνιδιού, ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο προπονητής του μακεδονικού συλλόγου τόνισε πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν αλλάζει τον στόχο της ομάδας του που είναι άλλος από την παραμονή στην Α1.

«Ζήσαμε μία όμορφη βραδιά. Κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας. Η συγκυρία μας βοήθησε. Ο Παναθηναϊκός είχε μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια και ταξίδια και αυτό είναι κάτι που λογικά μία ομάδα την κουράζει. Εμείς από την πλευρά μας, είχαμε ένα σπουδαίο κόσμο και πάλι στο πλευρό μας και θα ήθελα σε κάθε αγώνα να υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Σημαντικό ήταν ότι μας βγήκε το μακρινό σουτ και είχαμε απόλυτη συγκέντρωση. Αυτή τη νίκη θα πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά. Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Πολλά μπορεί να συμβούν. Βλέπετε πως είναι ένα πρωτάθλημα τρέλας, φεύγουν παίκτες, έρχονται άλλοι, δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο. O δικός μας στόχος δεν αλλάζει: Πάμε για την παραμονή. Αυτή την εμφάνιση τονίζω και όχι τη νίκη, θα πρέπει να την κάνουμε και πάλι».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Καβάλας, Χριστόφορος Στεφανίδης, σχολίασε:

«Ήταν μια ιστορική νίκη για την ομάδα μας, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της 15ετίας σε Ευρώπη και Ελλάδα. Την αφιερώνουμε σε όλους αυτούς που βρίσκονται κοντά στην ομάδα κάθε μέρα και στον κόσμο μας, σ’ αυτούς που ήρθαν και με τον ΠΑΟΚ και με τον ΑΓΟΡ, αλλά και σ’ αυτούς που ήθελαν να είναι κοντά μας και δεν μπόρεσαν εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης».

Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide