Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Ανοικτό» ρόστερ
Bookmark and Share
22/09/2011
μπάσκετ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο ακόμη προσθήκες στο ρόστερ του. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις, όταν θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Η περίπτωση του Μάικ Μπράμος απομακρύνεται και μάλλον… μετατίθεται για το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα μείνει ελεύθερος από τη Γκραν Κανάρια. Η ισπανική ομάδα μετά την αποχώρηση του Ράσουαλ Μπάτλερ δεν διαθέτει άλλον παίκτη στη θέση «3» και δεν προτίθεται να παραχωρήσει (τουλάχιστον όχι δίχως να λάβει τουλάχιστον 250.000 ευρώ) τον ομογενή άσο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι σίγουρο πως θα αποκτήσoυν άλλον παίκτη στη θέση.

Όσο για τον Πέρο Άντιτς, δεδομένα αρέσει στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ το γεγονός ότι έχει μάνατζερ τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς (που έχει συνεργαστεί πολλάκις με τον Ολυμπιακό) καθιστά πολύ πιθανή την απόκτησή του.

Στο μεταξύ, μετά τη χθεσινή νίκη επί της Σάσαρι, οι «ερυθρόλευκοι» μεταβαίνουν στο Κάλιαρι, όπου την Παρασκευή στις 19:30 θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό τη Σιένα. Σε αυτό το ματς, τελικά, αναμένεται η επανεμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη.

sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide