Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Οι φίλοι και οι εχθροί του Ζούρου
Bookmark and Share
29/08/2011
Ηλίας Ζούρος

Ο Ηλίας Ζούρος πέρα από το ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή έχει κι αυτόν του... ξεναγού για την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Τα λημέρια είναι γνωστά στον ίδιο από την παρουσία του στον πάγκο της Ζαλγκίρις. Αυτό έχει τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά του για την ελληνική ομάδα.

Αποστολή στο Ευρωμπάσκετ, Χρήστος Ρομπόλης

Ο κόουτς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Κάουνας (τρεις τίτλοι είναι αυτοί που κατέκτησε μέσα σε πέντε μήνες με τη Ζαλγκίρις: πρωτάθλημα, Κύπελλο και βαλτική λίγκα) και αν-με το καλό-η Εθνική φτάσει μέχρι τα προημιτελικά θα έχει σίγουρα συμμάχους στην κερκίδα. Εκτός κι αν τύχει να αναμετρηθεί η Εθνική με τους Λιθουανούς.

Ωστόσο στο Βίλνιους, όπου θα γίνουν οι τρεις αγώνες της δεύτερης φάσης, ο Ηλίας Ζούρος αντιμετωπίζεται ως... εχθρός. Κι αυτό γιατί ανήκει στη Ζαλγκίρις, τη μισητή αντίπαλο και μεγάλη ανταγωνίστρια της ομάδας της πρωτεύουσας, Λιέτουβος Ρίτας. Άρα στους αγώνες του Βίλνιους, πιθανώς η Εθνική να έχει να αντιμετωπίσει και την εξέδρα.

Σε πρώτη φάση, πάντως, στο «ουδέτερο» έδαφος του Αλίτους η Εθνική δεν θα έχει ούτε φίλους (πέρα από τους «Πελαργούς») ούτε εχθρούς.

sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide