Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Μένουν, μέχρι να βρεθεί κάποιος
Bookmark and Share
01/07/2011
μπάσκετ

Την απόφαση να παραμείνουν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έστω και με αισθητά μειωμένο προϋπολογισμό, ωσότου βρεθεί ένας αγοραστής που να πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει, πήραν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι και ενημέρωσαν σχετικά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όλα δείχνουν πως οι ιδιοκτήτες θα παραμείνουν τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα, έστω και αν θα χρειαστεί να περιορίσουν κατά πολύ τη ζημιά που υφίστανται κάθε χρόνο.

«Θα γίνουν περικοπές στα συμβόλαια των παικτών της ομάδας» δήλωσε στο www.sport-fm.gr o Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο Σέρβος τεχνικός εκτός σοβαρού απροόπτου θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν αποχωρεί (για την ώρα) η ιδιοκτήτρια οικογένεια από την ΚΑΕ. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει ο Αντώνης Φώτσης, όπως και οι Κώστας Τσαρτσαρής και Στράτος Περπέρογλου που επίσης μένουν ελεύθεροι, καθώς το έχει ζητήσει ο «Ζοτς».

Προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του 30χρονου φόργουορντ, που έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μπαρτσελόνα (για δύο χρόνια έναντι περίπου 2 εκατ. ευρώ συνολικά), αλλά δεν θα υπογράψει προτού ακούσει τι... έχουν να του πουν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συνάντηση που αναμενόταν ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπονητή της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποιήθηκε σήμερα. Αυτό που διευκρίνισαν o Παύλος Γιαννακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, είναι ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι προς πώληση. Όμως, λόγω του ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής, που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου και με βασικό γνώμονα τη μεγάλη αγάπη της για τον Παναθηναϊκό, δεν επιθυμεί να μείνει η ομάδα ακέφαλη. Έτσι, η οικογένεια Γιαννακόπουλου ακόμη και με σημαντικά μειωμένο προϋπολογισμό, θα παραμείνει στην ηγεσία για άλλη μια χρονιά. Είναι κάτι το οποίο θεωρεί υποχρέωση, καθώς δεν υπάρχει τίποτα «χειροπιαστό» σε ότι αφορά την πώληση της ΚΑΕ».


sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide