Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Θάνατος «on camera»!
Bookmark and Share
28/04/2011
BBC

Σοκ αναμένεται να προκαλέσει στους τηλεθεατές η μετάδοση του επιθανάτιου ρόγχου ενός καρκινοπαθούς, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ ''Inside the Human Body'', που θα προβάλλει την Πέμπτη, 12 Μαΐου το BBC.

Σκοπός της σειράς ντοκιμαντέρ είναι να δείξει τον κύκλο της ζωής του ανθρώπινου σώματος, μέρος του οποίου είναι και ο θάνατος. Στο δεύτερο επεισόδιο, θα μεταδοθεί και η επίμαχη στιγμή όπου ο 84χρονος Gerarld αφήνει την τελευταία του πνοή...

Για την εύρεση του εθελοντή -που θα δεχόταν να πεθάνει μπροστά στην κάμερα- οι συντελεστές, σύμφωνα με το BBC, χρειάσθηκε να επισκεφθούν αρκετά νοσοκομεία ώσπου να συναντήσουν τον περασμένο Νοέμβριο, τον Gerarld.

Ο άτυχος καρκινοπαθής, ο οποίος κατέληξε την 1η Ιανουαρίου 2011, αποδέχθηκε τη μακάβρια πρόσκληση, λέγοντας ότι «επιθυμεί να βοηθήσει κάποιους να κατανοήσουν καλύτερα τον θάνατο».

Προλαβαίνοντας τους επικριτές, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Michael Mosley, έσπευσε να επισημάνει ότι «δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε να μιλάμε για τον θάνατο. Και όταν συμβαίνει να τον δείχνουμε».
Πηγή: sport-fm.gr

Tags BBC
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide