Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Καλώς νοσηλεύτηκαν Κεντέρης, Θάνου»
Bookmark and Share
02/03/2011
Κεντέρης-Θάνου

Με την κατάθεση δυο νευροχειρουργών, που δικαιολόγησαν τη νοσηλεία των Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου στο ΚΑΤ, συνεχίστηκε την Τρίτη η δίκη για το ατύχημα των δυο Ελλήνων Ολυμπιονικών τον Αύγουστο του 2004, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Οι δυο πρωταθλητές μας «έλαμψαν» ξανά δια της απουσίας τους. Η Ελληνίδα σπρίντερ τόνισε, μέσω του εκπροσώπου της, πως θα παραστεί στις επόμενες διαδικασίες, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης στα 200 μέτρα, ενημέρωσε πως δεν μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα ως τις 22 του μήνα, λόγω του προβλήματος υγείας της συζύγου του.

Οι μάρτυρες γιατροί υποστήριξαν ότι σωστά και λογικά κρατήθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο οι δύο αθλητές, αφού, όπως τόνισαν, ακόμη και σε περιπτώσεις συμπτωματικών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, ενδείκνυται προληπτική νοσηλεία των ασθενών.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 8 Μαρτίου, οπότε, αφού διαβαστούν τα έγγραφα της υπόθεσης, ενδέχεται η διαδικασία να προχωρήσει στο στάδιο της απολογίας των δύο αθλητών.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide