Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Απήγαγαν παίκτη του μπέιζμπολ
Bookmark and Share
11/11/2011
Γουίλσον Ράμος

Την απαγωγή του παίκτη των Γουόσινγκτον Νάσιοναλς, Γουίλσον Ράμος, επιβεβαίωσαν την Πέμπτη οι αστυνομικές αρχές του Καράκας.

Η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο των απαγωγέων εγκαταλελειμμένο σε μία κοντινή, στο Καράκας, πόλη. Συνέλεξε όσα στοιχεία μπορούσε και συνεχίζει τις προσπάθειες ώστε να βρεθεί ο 24χρονος αθλητής.

Ο Ράμος, απήχθη από το σπίτι του το βράδυ της Τετάρτης ενώ βρισκόταν με τον πατέρα του και τα αδέλφια του, ωστόσο οι απαγωγείς δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή με μέλη της οικογένειας του –ή οποιονδήποτε άλλο- προκειμένου να ζητήσουν λύτρα, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία.

Το φαινόμενο δεν είναι ασυνήθιστο για την αστυνομία της Βενεζουέλας. Σύμφωνα με τα στοιχεία τους 618 απαγωγές καταγράφηκαν το 2009 και ο αριθμός αυτός αυξάνεται ραγδαία. Μάλιστα σημειώνεται πως στην πραγματικότητα ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς δεν καταφεύγουν όλοι στις αρμόδιες αρχές.

Οι εύρωστοι κάτοικοι της χώρας της Λατινικής Αμερικής που αποτελούν και στόχο των απαγωγέων, λαμβάνουν τα μέτρα τους για την προστασία τους. Αγοράζουν θωρακισμένα αυτοκίνητα ενώ πολλές φορές προσλαμβάνουν και σωματοφύλακες. Ειδικά οι αθλητές που αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα.Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide