Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ρονάλντο: «Ποιο σεξ; Ο αυνανισμός κουράζει»!
Bookmark and Share
31/10/2011
Ρονάλντο

Τη δική του κλωτσά στην κατάρριψη ενός μεγάλου μύθου έριξε ο Ρονάλντο (τι ποιος Ρονάλντο, ο κανονικός, όχι η πορτογαλική ευσυγκίνητη απομίμηση).

Μιλώντας για τις εξωαγωνιστικές του επιδόσεις, το «φαινόμενο» ξεκαθάρισε (πιθανότατα από ιδία πείρα) ότι τα «γκολ» που βάζει κανείς στο κρεβάτι δεν επηρεάζουν εκείνα που βάζει στο γρασίδι.

Αντίθετα (και χωρίς να διευκρινίζει αν κι αυτό προέρχεται από ιδία πείρα) εξέφρασε την άποψη πως η… ατομική προπόνηση προκαλεί σαφώς μεγαλύτερη καταπόνηση.

«Κανένας δεν μπορεί ν’ αποδείξει ότι το σεξ επηρεάζει την απόδοση μέσα στο γήπεδο», ανέφερε στη «Sport» ο Ρονάλντο, πριν διευκρινίσει με… ανησυχητική βεβαιότητα: «Ο αυνανισμός, απ’ την άλλη, είναι πιο κουραστικός».

Κι επειδή… το ένα έφερε το άλλο, το «φαινόμενο» δεν παρέλειψε να θυμηθεί τη συμβολή του (επίσης σεσημασμένου αλανιάρη) Ρομάριο στο να εξελίξει στην αύξηση των ευκαιριών για τσιλιμπουρδίσματα:

«Στο Κόπα Αμέρικα του 1997, ο Ρομάριο με έπεισε κάποια στιγμή ν’ αποδράσουμε μαζί απ’ το ξενοδοχείο. Έπρεπε να πηδήξω πάνω από ένα τοίχο, ενώ μετά υπήρχε μια σκάλα τοποθετημένη κι ένα μισθωμένο ταξί για να μας πάρει. Ήταν όλα πολύ περίπλοκα, αλλά δεν μπορώ να δώσω άλλες λεπτομέρειες…»Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide