Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
Bookmark and Share
02/02/2011
Jamie Bradford

ΤΑ FOR- ΚΑΙ AFTER-PLAY
Χιλιοειπωμένο, το ξέρω. Από την άλλη, όσες φορές σου το επισημάνει, άλλες τόσες το ξεχνάς. Για σένα ίσως να είναι αρκετό να τη δεις γυμνή για να καυλώσεις, εκείνη όμως έχει πιο βραδύκαυστες μηχανές. Θέλει τα χάδια για να λιπάνει τον κινητήρα. Ούτως ή άλλως, πολύ λίγες γυναίκες φτάνουν σε οργασμό μόνο με την κολπική επαφή, οπότε δείξε ότι είσαι τζέντλεμαν και φρόντισέ την. Εννοείται, βέβαια, ότι τα χάδια και οι αγκαλιές δεν κόβονται μαχαίρι μόλις τελειώσετε. Επιβάλλεται να συνεχιστούν μέχρι το ροχαλητό σας να σπάσει την ησυχία της νύχτας.

ΚΑΝ' ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ
Κατ’ αρχάς, δεν είναι σωστό να έχεις την απαίτηση να σου κάνει εκείνη στοματικό σεξ και να μην της το ανταποδίδεις. Από την άλλη, σκέψου και την πρακτική πλευρά. Ένας καλός οργασμός μπορεί να την πείσει να σου συγχωρήσει σχεδόν οποιαδήποτε ατασθαλία. Την ίδια επίδραση λήθης έχει στο γυναικείο εγκέφαλο και ένα καλό ζευγάρι γόβες –κυρίως αν είναι Manolo Blahnik–, μόνο που κοστίζει περισσότερο από το στοματικό σεξ.

ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ
Δεν υπάρχει χειρότερο θέαμα από έναν άντρα που αρνείται ή ξεχνάει να βγάλει τις κάλτσες του στο σεξ. Στην περίπτωση που η «πράξη» λαμβάνει χώρα υπό φυσιολογικές συνθήκες (στο σπίτι σου, σε ξενοδοχείο), δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που να μπορεί να σε γλιτώσει από τη χλεύη της. Αν κρυώνεις, άναψε το καλοριφέρ. Αν το ξέχασες, την επόμενη φορά (αν υπάρξει) κάνε ένα σημαδάκι στο χέρι σου για να το θυμηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, πάντως, μην το ξανακάνεις!

ΜΗ ΛΕΣ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

Ότι την ευχαριστείς για την υπέροχη βραδιά που περάσατε μαζί εννοείται. Δε χρειάζεται, όμως, να πεις αυτή τη λέξη, εκτός κι αν αφήσεις χρήματα στο κομοδίνο όταν σηκωθείς από το κρεβάτι... Αν θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις ένα καλό σχόλιο μπορείς να της πεις κάτι του στυλ «μου αρέσει ο τρόπος που με γλείφεις». Έτσι, δε θα την κάνεις να νιώσει σαν τσούλα και, επιπλέον, θα της δείξεις ότι η προσπάθειά της εκτιμήθηκε.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide