Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Κρεβατομουρμούρα
Bookmark and Share
08/12/2010
sex

«ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ»
Αν ήταν όντως πολύ καλό, θα το είχες καταλάβει και δε θα ήταν ανάγκη να σου το πει. Κι αν το καλοσκεφτείς, δεν έκανες και τίποτα το συγκλονιστικό για να το εννοεί η γυναίκα! Είναι η ώρα να αναρωτηθείς αν ήταν στ' αλήθεια ποτέ καλό και να κάνεις την αυτοκριτική σου. Ξεκίνα ρωτώντας τον εαυτό σου: «Μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ και να καταλάβω τι την ικανοποιεί;».
Εξιλέωση: Βάλ' την κάτω και ξεκίνα δεύτερο γύρο αποκλειστικά αφιερωμένο σ' εκείνη και στις ανάγκες της. Μετά πες της: «Αυτό ήταν ακόμα καλύτερο, ε;». Αν τα έχεις καταφέρει, θα έχει σίγουρα ξεχάσει τον πρώτο!

«ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ;»

Δύο τινά συμβαίνουν: α) Είσαι λίγο μονότονος, γιατί για το ότι βαρέθηκε δε φταίει αποκλειστικά η στατικότητα ή η επιμονή σε μια στάση. Μάλλον κάνεις τη «δουλειά» σου και ξεχνάς το παιχνίδι. Οι μηχανικές και αυτοματοποιημένες κινήσεις θα κατέστρεφαν το πάθος ακόμα κι αν κατέβαζες όλο τον οδηγό του Κάμα Σούτρα. β) Απλώς η συγκεκριμένη στάση, όσο κι αν σε βολεύει, για κάποιο λόγο δεν την ικανοποιεί. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να δράσεις άμεσα.
Εξιλέωση: Ό,τι από τα δύο κι αν συμβαίνει, της δείχνεις πόσο καλός εραστής είσαι «υπακούοντας» αμέσως. Με μια αστραπιαία κίνηση την αρπάζεις και τη φέρνεις εκεί που ξέρεις ότι τελειώνει σίγουρα και προσθέτεις λίγη παραπάνω «ψυχή» – γλείφεις, δαγκώνεις, μιλάς, ρίχνεις κανένα χαστουκάκι... ξέρεις εσύ! Συνέχισε να αφουγκράζεσαι το τι θέλει εκείνη και άφησέ τη να σε οδηγήσει στην απόλυτη ικανοποίησή της. Τώρα είσαι θεός!

«ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ KINKY;»
Στην πραγματικότητα εννοεί ότι είναι τόσο βαρετό το σεξ μαζί σου, που θα προτιμούσε να τρώει ένα μισόκιλο παγωτό μπροστά στην τηλεόραση με τις κάλτσες και την κουβερτούλα της. Μάλλον ανήκει στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που γουστάρουν το άγριο σεξ. Μα τον Τουταγχαμόν, δεν έχεις δει ποτέ τσόντα στη ζωή σου;
Εξιλέωση: Κάν' τη να νομίζει ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Πλησίασέ την και πες της χαμηλόφωνα ότι χαίρεσαι που είναι πιο πρόστυχη απ' ό,τι νόμιζες. Κάνε κάτι πραγματικά πρόστυχο, που θα την ερεθίσει, και μάθε τι ακριβώς θέλει μιλώντας της βρόμικα. Για την ακρίβεια, ρώτα τι τη φτιάχνει, κάν' το αμέσως και συνέχισε το dirty talking. Πάλι σε έσωσα...

«ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ»
Αυτή η ατάκα χρησιμοποιείται αποκλειστικά στην περίπτωση που εντελώς κατά λάθος κάνεις κάτι πολύ καλό. Το πιθανότερο είναι να αναρωτιέται γιατί είναι τόσο δύσκολο να την ευχαριστείς με αυτή την απλή κίνηση κάθε φορά.
Εξιλέωση: Ό,τι κι αν γίνει, προσπάθησε να θυμάσαι με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς κάνεις και τι ακριβώς είναι αυτό που την ικανοποιεί τόσο πολύ και άσε τη φαντασία σου στην άκρη. Συνέχισε να το κάνεις ξανά και ξανά και ξανά, κάθε φορά! Μην ξεχνάς να τσεκάρεις αν όντως έχει τις ίδιες αντιδράσεις, δηλαδή αν συνεχίζει να το απολαμβάνει το ίδιο.

«ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ»
Είτε τελείωσες γρήγορα είτε είχες μια «πτωτική πορεία», δεν είναι τόσο επιεικής όσο δείχνει. Αν δεν έχεις όρεξη, μη ριψοκινδυνεύεις την τιμή και την υπόληψή σου. Έγινε τώρα όμως και πρέπει να το σώσεις.
Εξιλέωση: Ξέχνα τις δικαιολογίες. Πέσε με τα μούτρα
–στην κυριολεξία– και κάν' τη να τελειώσει. Ζήτα της να πραγματοποιήσει κάποια φαντασίωσή σου ή να κάνετε κάτι πιο kinky για να σε φτιάξει και να της δώσεις εσύ τον τελειωτικό οργασμό. Έτσι θα τα ξεχάσει όλα.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide