Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Στον πόλεμο και στο φλερτ όλα επιτρέπονται
Bookmark and Share
08/12/2010
Patrycja Mikula

Στον πόλεμο και στο φλερτ όλα επιτρέπονται. Μάθε πώς να της κάνεις το τέλειο κομπλιμέντο και δε θα αργήσει να πέσει  στα δίχτυα και στα σεντόνια σου. Η κεντρική ιδέα είναι να της πεις αυτό που θέλει να ακούσει. Όχι, δε θα την ιντριγκάρεις λέγοντάς της «αστέρι είσαι» ή οτιδήποτε τελειώνει σε -άρα. Συγκεντρώσου και ακολούθησε τους κανόνες.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσουν τα κομπλιμέντα – τονώνουν την αυτοπεποίθησή της και επιβεβαιώνεται. Το τέλειο κομπλιμέντο είναι αυτό που απευθύνεται σε στοχευμένα και συγκεκριμένα πράγματα που είναι σημαντικά για την αυτοεκτίμησή της. Η αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας μπορεί να εξαρτάται από την ομορφιά, τη φινέτσα, την επαγγελματική της επιτυχία, το χιούμορ της, τη σεξουαλικότητά της ή οτιδήποτε άλλο. Το μυστικό είναι να καταλάβεις ποιο είναι το κλειδί της, τι είναι αυτό που μπορεί να την ανεβάσει και σε αυτό να αναφέρεται το κολακευτικό σου σχόλιο. Ακόμα πιο ύπουλο, όμως, είναι να χρησιμοποιήσεις τις επιθυμίες και τα όνειρά της. Αν είναι πολύ φιλόδοξη, πες της «Μια μέρα θα κατακτήσεις τον κόσμο» (έλα, σαχλαμάρες!) ή αν θέλει να γίνει ηθοποιός/τραγουδίστρια, προτίμησε το «Θα γίνεις μεγάλο αστέρι».

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΟΥ

Μην ασχολείσαι με το προφανές. Δεν πρόκειται να σου δώσει σημασία αν της πεις το ίδιο πράγμα που της έχουν πει άλλοι δεκαπέντε άντρες την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, μια ωραία γυναίκα που έχει βγάλει το σκύλο της βόλτα δε θα πέσει με το «ωραίο σκυλάκι», γιατί είναι αυτό ακριβώς που περιμένει να ακούσει. Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Αφιέρωσε λίγο χρόνο παρατηρώντας την προσεκτικά και «χτύπα» όταν είσαι έτοιμος.

ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
Το πιο εύκολο –και κοινότοπο– είναι να της κάνεις ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή της. Αυτό όμως είναι λιγότερο αποδοτικό από το να σχολιάσεις κάτι που συνδέεται έμμεσα με το πόσο όμορφη είναι. Μπορείς, ας πούμε, να μιλήσεις κολακευτικά για τον τρόπο που περπατά και κινείται. Σε αυτού του τύπου τα κομπλιμέντα βοηθούν εκφράσεις όπως «Μου αρέσει ο τρόπος που...», «Φαίνεσαι αποφασισμένη...», «Φαίνεσαι να ξέρεις τι κάνεις/θέλεις», «Νομίζω ότι γεννήθηκες γι' αυτό», «Τώρα που σε βλέπω καταλαβαίνω γιατί...», «Χαίρομαι που βλέπω...», «Πώς καταφέρνεις να...» κ.ά.

ΚΑΝ’ ΤΗ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ

Το ότι είναι αφόρητα σέξι μπορεί για σένα να είναι υπεραρκετό, εκείνη όμως, όπως κάθε γυναίκα, θέλει να νιώθει ξεχωριστή. Λέγοντάς της απλώς ότι είναι σέξι δε θα κερδίσεις πολλά, γιατί ξέρει ότι υπάρχουν κι άλλες το ίδιο σέξι μ’ αυτήν. Πρέπει να της πεις κάτι που θα σκεφτεί ότι δε θα το έλεγες σε οποιαδήποτε άλλη. Βρες κάτι ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη για να σχολιάσεις. Αν, για παράδειγμα, φαίνεται ντροπαλή, πες της: «Πρώτη φορά βλέπω μια τόσο σέξι γυναίκα να είναι τόσο ντροπαλή». Αν, αντίθετα, δείχνει περπατημένη και πολύ άνετη, παρατήρησε: «Επιτέλους μια ωραία γυναίκα που δεν είναι βαρετή».

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ FOLLOW UP

Ό,τι κι αν της πεις, πρέπει να είναι αρκετό για να μπορεί να σου δώσει μια απάντηση πέραν του ξερού «ευχαριστώ». Πες της: «Φαίνεται ότι έχεις φινέτσα ακόμη και σ' αυτό που πίνεις – το αγαπημένο μου». Σίγουρα θα αναφερθεί στο «αγαπημένο σας» ποτό και έχεις αμέσως έτοιμη τη συζήτηση για το ποιο μαγαζί κάνει, π.χ., το καλύτερο cuba libre.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ

Ένα κομπλιμέντο, αν το κάνεις με λάθος τρόπο, μπορεί να το πάρει ακόμα και σαν προσβολή. Αν πεις σε μια συνάδελφο «Είσαι πολύ ωραία σήμερα» και έχει τις στραβές της ή την έχουν πιάσει οι ανασφάλειές της, μπορεί να το πάρει ως «Είσαι πολύ ωραία σήμερα – συνήθως έχεις τα χάλια σου!». Θα ήταν καλύτερο αν της έλεγες: «Κάτι έχεις κάνεις τώρα τελευταία – όσο πας και ομορφαίνεις». Αυτό δεν παίρνει παρεξήγηση!

ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ
Θέλεις να την κάνεις να νιώσει όμορφα γι' αυτό που είναι και όχι να τη γεμίσεις ανασφάλειες. Γι' αυτό, το κομπλιμέντο πρέπει να έχει ρεαλιστική βάση και να μην είναι υπερβολικό. Αν της πεις ότι έχει τα πιο ωραία πόδια που έχεις δει ενώ είναι σαν του Καραγκούνη, θα νιώσει άβολα και θα σκεφτεί ότι μάλλον τη δουλεύεις. Δείχνεις ότι έχεις πονηρό σκοπό και, προκειμένου να τη ρίξεις, θα πεις ό,τι ψέμα σου κατέβει.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide