Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Περίεργος είσαι...
Bookmark and Share
08/11/2010
Sarah Sands

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΛΙΣΗ
Όπως τα φτηνά πλαστικά παιχνίδια, το σώμα σου μοιάζει να είναι φτιαγμένο από δύο κομμάτια κολλημένα μεταξύ τους – αν δεν το πιστεύεις, κοίτα τη γραμμή στη μέση της γλώσσας σου ή αυτήν που διατρέχει το όσχεο. Οι δύο πλευρές μας αναπτύσσονται με ανεπαίσθητα διαφορετικό τρόπο πριν ακόμα γεννηθούμε κι αυτό αφήνει ένα σημάδι: μια κλίση στο πέος, που σε κάποιους είναι πιο αισθητή. Μην ανησυχείς, εκτός κι αν ξεπερνά τις 90 μοίρες, οπότε απευθύνσου σε ουρολόγο, γιατί στην πορεία ίσως παρουσιαστούν προβλήματα στύσης. Θες και μια πληροφορία για trivia; Η κλίση είναι πάντα προς τα αριστερά, και κανείς δεν έχει εξηγήσει το γιατί.

ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΑΧΕΙ
Όσο κι αν σε τρομάζει το γεγονός, ειδικά όταν φοράς κολλητό μαγιό, είναι φυσιολογικό, γιατί οι μύες του πέους συστέλλονται όταν έρχονται σε επαφή με το κρύο νερό – σε κάποιους μάλιστα, τους λεγόμενους «growers», αυτό είναι εντονότερο, εν αντιθέσει με τους «showers». Το ίδιο συμβαίνει κι όταν είμαστε νευρικοί ή αισθανόμαστε ντροπή. Το απαλό «άρμεγμα» βοηθάει τους μυς να χαλαρώσουν και αποκαθιστά εν μέρει την αξιοπρέπειά σου. Κοίτα μόνο να το κάνεις διακριτικά, αλλιώς για ποια αξιοπρέπεια μιλάμε...

ΔΕΝ ΟΥΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ

Σου τυχαίνει συχνά; Τότε ανήκεις στο 1/10 των αντρών στους οποίους οι μύες που ελέγχουν την ούρηση συστέλλονται ακούσια όταν τους βλέπουν. Εάν δεν υπάρχει καμπίνα WC διαθέσιμη, πάρε βαθιά αναπνοή κρατώντας τον αέρα, σφίξε τους συγκεκριμένους μυς –σαν να θέλεις να διακόψεις την ούρηση–, χαλάρωσε και κάνε μια εκπνοή. Κάν' το όσες φορές χρειάζεται μέχρι να ακούσεις το νερό να μπαίνει στο αυλάκι. Άπαξ και κάνεις την αρχή, το πρόβλημα εξαφανίζεται.

ΣΤΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΜΠΩΘΕΙ
Όπως η αντλία της βενζίνης στάζει μετά το γέμισμα, έτσι κι εδώ. Ο σφιγκτήρας μυς που κρατάει κλειστή την ουρήθρα απέχει από την άκρη του πέους περίπου 20 εκατοστά, οπότε μια ποσότητα ούρων παγιδεύεται στη διαδρομή. Το τίναγμα είναι μια λύση, αλλά όχι αρκετή – και πάνω από τρεις φορές θεωρείται μαλακία... Ένα άλλο κόλπο είναι να «αρμέξεις» τον Γιαννούκο πιέζοντας την κάτω πλευρά. Μια έρευνα στην British Journal of Urology αναφέρει ότι έτσι μειώνεις το πρόβλημα κατά 30%. Μη ρωτάς πώς το μέτρησαν...

ΑΣΤΟΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΣΗ

Ενώ «κλείδωσες» το στόχο, τα κάνεις χάλια. Αυτό συμβαίνει γιατί στο άνοιγμα του πέους ίσως υπάρχουν υπολείμματα βλέννας ή σπέρματος – το φαινόμενο παρατηρείται συνήθως μετά τον ύπνο ή το σεξ. Για να το αποφύγεις, «άρμεξε» την άκρη του πέους πριν επιχειρήσεις τη «βολή». Αν η αστοχία όμως είναι μόνιμη, δες έναν ουρολόγο, μήπως υπάρχει πρόβλημα στην ουρήθρα.

ΥΓΡΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

Όταν διεγείρεσαι, ο αδένας του Cowper στη βάση του πέους παράγει ένα υγρό που λιπαίνει την ουρήθρα και αδρανοποιεί τα οξέα, προκειμένου το σπέρμα να περάσει ανενόχλητο. Προσοχή: ίσως περιέχει και σπέρμα, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που το τράβηγμα δεν είναι και τόσο σόι ως αντισυλληπτική μέθοδος. Όσο πιο πολύ διαρκούν τα προκαταρκτικά, τόσο περισσότερο υγρό παράγεται.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΖ, ΜΟΒ...

Μην ανησυχείς, εκτός αν το δεις να γίνεται πράσινο ή με βούλες... Όταν διεγείρεσαι, το λεπτό δέρμα που καλύπτει τη βάλανο του πέους παίρνει αποχρώσεις οι οποίες εξαρτώνται από την αιμάτωση. Όταν όμως το βλέπεις να γίνεται έντονο κόκκινο, και ειδικά όταν πονάς στο σεξ, πρέπει να σε δει γιατρός, γιατί είναι πιθανό να υπάρχει λοίμωξη ή αλλεργία – συνήθως στο προφυλακτικό.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide