Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Τα είδη του οργασμού
Bookmark and Share
08/11/2010
Patrycja Mikula

Για ορισμένους πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά κι από εργάτη αδαμαντωρυχείου στο Γιοχάνεσμπουργκ. Σε κάποιους άλλους θα είσαι απών, ενώ ορισμένοι απαιτούν την υπομονή Ινδοασιάτη. Ο γυναικείος οργασμός είναι δύσκολη υπόθεση, γιατί πρωτίστως ξεκινάει από το μυαλό της και από τον ερεθισμό που αυτό μπορεί να της προκαλέσει. Υπάρχουν αμέτρητες υποκατηγορίες, τα κυριότερα όμως είδη του θα τα βρεις εδώ μαζί
με τον τρόπο για να τον πετύχεις.

ΠΡΩΚΤΙΚΟΣ
Ορισμένες γυναίκες που κρατάνε την «πίσω πόρτα» ερμητικά κλειστή δεν την κλείνουν μόνο στον εραστή τους, αλλά και σε έναν τύπο οργασμού, ο οποίος μάλιστα μπορεί να είναι και πολύ ισχυρός. Εννοείται ότι πρωκτικό οργασμό μπορεί να έχει και ένας άντρας, αλλά εκεί πάμε σε άλλη κατηγορία...

G-SPOT...ΙΚΟΣ
Το ελαφρύ εξόγκωμα στο πάνω μέρος του κόλπου, σχεδόν ένα δάχτυλο (στο μήκος) από την είσοδο σ’ αυτόν, θεωρείται η σημαντικότερη γυναικεία ερωτογόνος περιοχή μαζί με την κλειτορίδα. Κάποιοι πλαστικοί χειρουργοί με ένεση κολλαγόνου εξογκώνουν το σημείο G, ώστε να είναι ευκολότερη η εύρεσή του με τα δάχτυλα και η επαφή του με το πέος.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΣ

Είναι ο οργασμός που προκαλείται όταν ερεθίζονται παραπάνω από μία ερωτογόνες ζώνες – τέτοιου είδους οργασμός είναι και το περίφημο squirting, η γυναικεία «εκσπερμάτιση». Κι αν στα λόγια μοιάζει εύκολος, στην πράξη είναι αρκετά δύσκολο να γλείφεις και να χαϊδεύεις, για παράδειγμα, επιδέξια το στήθος της.

ΚΟΛΠΙΚΟΣ

Μαζί με τον κλειτοριδικό είναι το πιο συνηθισμένο είδος γυναικείου οργασμού και εξαρτάται, πέρα από την όποια «ευκολία» της, σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά σου να κρατάς ένα σταθερό ρυθμό, να επιταχύνεις όταν χρειαστεί, να συνεχίζεις σε έντονο ρυθμό για όσο χρειαστεί και να μη χαλάς την αυτοσυγκέντρωσή της. Όχι και τόσο εύκολο πράγμα, γιατί απαιτεί, όσο εκείνη καθυστερεί, και πολύ καλή δική σου φυσική κατάσταση.

ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΙΚΟΣ
Λίγη ώρα γλείψιμο (ή πολλή, σε ορισμένες περιπτώσεις) με υγρή γλώσσα και απαλές κινήσεις και... she’s got it!
Το πιο συνηθισμένο (και εύκολο) είδος οργασμού –το 90% των γυναικών τον βιώνουν έτσι– που αν δεν τον έχεις προσθέσει στο πετιγκρί σου, τότε μάλλον δεν το ’χεις το σπορ, καθώς η κλειτορίδα είναι το σημείο του σώματός της που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ
Δεύτε λάβετε τελευταίον οργασμόν... Οι απαγχονισμένοι εκσπερματίζουν πάντοτε, κάποιοι γκέι βάζουν μπαλάκι στο στόμα τους και τυλίγουν αεροστεγώς το κεφάλι τους με μια σακούλα, ενώ Ασιάτισσες πόρνες βουτάνε ολόκληρο το κεφάλι τους στο νερό σε κάποια φάση του σεξ. Ο πνιγμός φέρνει οργασμό! Ίσως γιατί προκαλεί έντονες συσπάσεις.

ΤΑΝΤΡΙΚΟΣ
Απαιτεί εκπαίδευση, γνώση, εσωτερική γαλήνη, ισορροπία και αρκετές ελεύθερες ώρες για σκότωμα. Είναι το αποτέλεσμα μιας πολύωρης διαδικασίας κατά την οποία απελευθερώνονται τα τσάκρα και συγχρονίζονται οι ενεργειακές ροές. Αν και εντυπωσιακός, ελάχιστοι είναι οι Δυτικοί που έχουν βιώσει τέτοιου είδους οργασμό.

ΑΥΧΕΝΙΚΟΣ
Μόνο ένας Ανατολίτης θα μπορούσε να ανακαλύψει αυτό το είδος του (αδιάφορου για τους άντρες) οργασμού και οι ταοϊστές το έκαναν. Είναι γεγονός πάντως ότι ο αυχένας περιλαμβάνεται στις ερωτογόνες ζώνες και η παρατεταμένη ελαφριά πίεση στον τράχηλο μπορεί να της τον προκαλέσει. Προσοχή, λοιπόν, όταν τη χαϊδεύεις σ’ αυτό το σημείο όποτε βρίσκεστε αραχτοί στο σαλόνι παρέα με τους φίλους σας...

ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ
Κλείνει τα μάτια στο μετρό πηγαίνοντας στη δουλειά της και με δυσκολία κρατιέται για να μην της ξεφύγουν αναστεναγμοί αντίστοιχοι μ’ εκείνους της Σάλι στην ταινία όπου «δούλευε» τον Χάρι. Για το είδος αυτό του οργασμού δεν απαιτείται η παραμικρή ερωτική επαφή, μονάχα η φαντασία της! Μια έρευνα, μάλιστα, του 1992 απέδειξε πως ο οργανισμός της αντιδρά όπως ακριβώς και κατά τη διάρκεια του σεξ: με αυξημένους καρδιακούς παλμούς και αρτηριακή πίεση.

SQUIRTING
Έτσι λέγεται ο mega-orgasm, η γυναικεία δηλαδή «εκσπερμάτιση». Για την ύπαρξή του οι ειδικοί δεν έχουν συμφωνήσει όπως και για τους παράγοντες που τον προκαλούν, αν και έχει κινηματογραφηθεί και υπάρχουν μαρτυρίες αντρών που τον έχουν δει και γυναικών που τον έχουν βιώσει. Εκδηλώνεται έντονα με την απελευθέρωση ενός πίδακα υγρού (οι ειδικοί που συμφωνούν για την ύπαρξή του διαφωνούν μεταξύ τους για τη σύνθεση του υγρού). Είναι σπάνιος και ανήκει στην κατηγορία των συνδυασμένων οργασμών.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
Αυτή η κορύφωση, υποκατηγορία του ταντρικού οργασμού, είναι περισσότερο το αποτέλεσμα της συναισθηματικής απελευθέρωσης από την πραγματική σεξουαλική επαφή. Σύμφωνα με τους Ανατολίτες, ένας τέτοιος οργασμός οφείλεται στην απελευθέρωση του μυαλού, του σώματος και της ψυχής κάποιου.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ
Ένας οργασμός στον οποίο είσαι απών. Τον βιώνει ενώ κοιμάται κι εσύ, αν την παρακολουθείς, σκαρώνεις κακά σενάρια με τα μυαλό σου – άδικα πάντως, καθώς οι γυναικείες μαρτυρίες συμφωνούν πως δε φαντασιώνονται συγκεκριμένα πρόσωπα. Τέτοιους οργασμούς μπορεί να βιώσει και ένας άντρας, όμως στα όνειρά του πρωταγωνιστούν υπαρκτά πρόσωπα.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide