Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Για να τη βάλεις στην κουζίνα
Bookmark and Share
01/11/2010
Sasckya Porto

Πρόβλημα: Έχεις καλύτερες σχέσεις με τους ντελιβεράδες της γειτονιάς σου απ’ ό,τι μ’ εκείνην. Πρέπει να δράσεις πριν αρχίσεις να ζητάς από τη μάνα σου να σου στέλνει τάπερ.

Λύση: Τη σήμερον ημέρα είναι πιο πιθανό να βρεις γυναίκα να ξέρει να σου αλλάξει τα μπουζί στο αυτοκίνητο παρά να σου φτιάξει μελιτζάνες παπουτσάκια. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες, η μόνη ηλεκτρική συσκευή που χειρίζονται με άνεση 7 στις 10 γυναίκες είναι ο φούρνος μικροκυμάτων. Επειδή, όμως, το γονίδιο της μαγειρικής το έχουμε κάπου μέσα μας κρυμμένο, δεν είναι ακατόρθωτο να μας πείσεις να σου φτιάξουμε ένα πιάτο φαΐ. Tο πρώτο βήμα είναι να την πάρεις για μια «ρομαντική» βόλτα στο σούπερ μάρκετ, για να καταλήξετε σε ένα γεύμα που θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο. Στην αρχή, θα πρέπει να κάνεις τη θυσία να τη βοηθήσεις στο μαγείρεμα. Θα σε απαλλάξει από την αγγαρεία μόλις καταλάβει ότι η βοήθειά σου περιορίζεται στο να λερώνεις σκεύη.
Tip: Για να της αφήσεις καλές αναμνήσεις από τις πρώτες της απόπειρες στην κουζίνα, μπορείς να της «επιτεθείς» σεξουαλικά την ώρα που φτιάχνει την μπεσαμέλ. Αν δει ότι η μαγειρική της ξυπνάει μέσα σου το «ζώο», θα την καθιερώσει.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide