Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Σημεία έλξης
Bookmark and Share
18/11/2011
Olivia Paige

Σε γουστάρει; Θα «πέσει»; Είναι καλή στο κρεβάτι; Το σώμα της τα λέει όλα. Εσύ απλά διάβασε τα σημάδια.

ΧΑΪΔΕΥΕΤΑΙ
Αν της αρέσεις, έχει ήδη αρχίσει να φαντάζεται πώς θα είναι να την ακουμπάς, να τη φιλάς και τα συναφή. Υποσυνείδητα η ανάγκη για σωματική επαφή την κάνει να αγγίζει το σώμα της (φέρνει, π.χ., το χέρι της στο λαιμό της), να παίζει με τα μαλλιά της και να περνά τη γλώσσα της από τα χείλη της υγραίνοντάς τα.

ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ
Είναι αποδεδειγμένα ο σημαντικότερος παράγοντας που κάνει κάποιον αρεστό. Αν εκείνη, λοιπόν, χαμογελάει όσο της μιλάς, εκτός του ότι δείχνει ότι περνά καλά μαζί σου, χρησιμοποιεί και ένα γερό χαρτί. Μην ξεχνάς ότι ο έρωτας και το φλερτ βασίζονται στο χαμόγελο.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΟΡΦΗ
Πειράζει και φτιάχνει διαρκώς τα ρούχα της, στρώνει τα μαλλιά της, παίρνει πόζες, κάθεται με ίσια την πλάτη και ρουφάει την κοιλιά της. Ναι, κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να σου αρέσει εμφανισιακά και να κρύψει οτιδήποτε θεωρεί εκείνη ελάττωμα ή «κακοτεχνία» της ημέρας. Αν γυρίσει δε από την τουαλέτα φρεσκαρισμένη, μπίνγκο!

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Δεν μπορεί να το κρύψει. Οι κόρες των ματιών της διαστέλλονται, τα χέρια της είναι αισθητά πιο παγωμένα από τα δικά σου και, όταν της κάνεις κομπλιμέντο, χαμηλώνει το βλέμμα γιατί έχει στρεσαριστεί. Ε, ναι, της αρέσεις!

ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΡΟΥΤΑΛ
Αν ανοιγοκλείνει τα μάτια της πάνω από 15 φορές το λεπτό, σημαίνει ότι παίρνει αντισυλληπτικά. Και λόγω των ορμονών, οι συγκεκριμένες γυναίκες έλκονται περισσότερο από άντρες με άγρια χαρακτηριστικά. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, οι πιθανότητές σου έχουν αυξηθεί δραματικά.

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ
Αν έλκεται σεξουαλικά από σένα, το βλέμμα της την περισσότερη ώρα που μιλάτε είναι καρφωμένο στα μάτια, στο στόμα, αλλά και ψηλά στο λαιμό σου, πίσω και κάτω από το αφτί. Όσο κόσμο ή φασαρία κι αν έχει γύρω, δεν αποσπάται η προσοχή της και σε παρακολουθεί.

ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ
Όταν μια γυναίκα σε θέλει, νιώθει την ανάγκη να σε ακουμπήσει και να έρθει πιο κοντά σου. Όταν λοιπόν σε ακουμπάει χαλαρά στον ώμο και γέρνει προς το μέρος σου για να σου μιλήσει ή σε σκουντάει χαϊδευτικά όταν γελάει, ξέρεις τι σημαίνει: επιδιώκει «τυχαία» σωματική επαφή.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Όταν μια γυναίκα φτάσει στο σημείο να ξεπεράσει τον εαυτό της και αντί να μιλά συνέχεια για εκείνη αρχίσει τις ερωτήσεις για σένα, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται. Στην πραγματικότητα, προσπαθεί να συλλέξει όσο περισσότερα στοιχεία μπορεί για να φτιάξει το προφίλ σου και να δει αν είσαι ο «σωστός». Να ξέρεις, όμως, πως ό,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου (ή υπέρ σου, στο χέρι σου είναι), αφού την επόμενη μέρα τι άλλο θα έχει να συζητήσει με τις φίλες της νομίζεις;

ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ
Γελάει με όλα τα αστεία σου (ακόμα και τα σαχλά), δείχνει να μη χορταίνει την παρέα σου και δε βιάζεται να φύγει. Τελικά το ραντεβού κρατάει πολύ περισσότερο απ' όσο περίμενες. Αν η συζήτηση εξελίσσεται αβίαστα και με γρήγορους ρυθμούς, βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος και υπάρχει καλή επικοινωνία, η χημεία σας και στο κρεβάτι θα είναι δυνατή. Όπως λένε και οι ψυχολόγοι, το σεξ είναι η πιο καθαρή μορφή επικοινωνίας.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ
Έθεσε όρους για το ραντεβού; Επέμεινε να πάτε εκεί που ήθελε εκείνη; Μην τρομάζεις. Μια γυναίκα που δεν είναι παθητική, ξέρει τι θέλει, το εκφράζει και το διεκδικεί είναι σίγουρα καλή και εκδηλωτική στο κρεβάτι. Άλλωστε, ανεξαρτήτως φύλου, ο καλός εραστής παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη της απόλαυσής του και αυτός ο τύπος της γυναίκας φαίνεται ότι το έχει.

ΣΕ ΦΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ
Το φιλί είναι ενδεικτικό για το σεξ. Αν κατά τη διάρκεια του φιλιού συμμετέχει με όλο της το σώμα και το ζει, θα είναι καλή και στο κρεβάτι. Παρατήρησε αν χρησιμοποιεί τα χέρια της, αν πιέζει το στήθος της πάνω σου, αν κουνάει ανεπαίσθητα τη λεκάνη της ή ακόμη και τα πόδια της.

ΧΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Όταν αρχίσει ο χορός, μπορείς να βγάλεις τρία συμπεράσματα. Σε θέλει; Ναι, αν κοιτάζει συνέχεια προς εσένα, φέρνει το σώμα της κοντά σου και σου τραγουδάει. Είναι καλή στο σεξ; Σίγουρα, αν χορεύει ωραία, ασταμάτητα και με αυτοπεποίθηση. Θα σου κάτσει σήμερα; Το πιθανότερο, αν για χάρη του χορού (και καλά) πλησιάζει τα χείλη της σε απόσταση αναπνοής από τα δικά σου, εναποθέτει και κουνάει τα οπίσθιά της εκεί που δεν πρέπει (ή πρέπει), σε κοιτά στα μάτια προκλητικά και σου χαμογελά.

ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ
Στο πρώτο ραντεβού πήγαινέ την σε ένα εστιατόριο. Ο τρόπος με τον οποίο τρώει λέει πολλά, καθώς οι συνήθειές της στο τραπέζι μοιάζουν πολύ με αυτές στο κρεβάτι. Αν τρώει αργά και αισθησιακά, προτιμά το πολύωρο σεξ. Αν ξέρει να απολαμβάνει το φαγητό και βάζει και λίγο χέρι όπου επιτρέπεται (π.χ. πατάτες τηγανητές), οι πιθανότητες γέρνουν προς μια έντονα σεξουαλική γυναίκα. Αν, πάλι, τρώει λαίμαργα, πρόκειται για μια αχόρταγη γυναίκα. 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide