Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
9 βήματα μέχρι το κρεβάτι σου
Bookmark and Share
03/08/2011
Daniella Mugnolo

Το να τη γνωρίσεις είναι το πρώτο στάδιο. Στη συνέχεια, έχεις να διανύσεις μαζί της -σύντομα, αλλά όχι βιαστικά- την απόσταση που σας χωρίζει από το κρεβάτι σου. Και μπορεί όλοι οι δρόμοι να οδηγούν στην Ρώμη, ωστόσο σε καμία περίπτωση δε σε συμφέρει να πας μέσω Τρικάλων. Πάρε την ταχεία πατώντας με σιγουριά στα 9 στάνταρ βήματα που σου προτείνουμε.

ΕΝΑΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ

Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Αν το σεξ με ένα θηλυκό που έχει σώας τας φρένας ήταν μια τρομερά εύκολη υπόθεση, δε θα καθόμασταν να πονοκεφαλιάζουμε – ούτε εσείς ούτε εμείς. Αλλά δεν είναι έτσι. Απαιτείται σχέδιο. Ο πρώτος και ο σημαντικότερος από στρατηγικής σημασίας χώρος που πρέπει να πολιορκήσεις είναι ο εγκέφαλός της, το κέντρο εξουσίας της ύπαρξής της. Μετά όλα τα υπόλοιπα «κάστρα» της θα πέσουν χωρίς αντίσταση κι εσύ θα έχεις όλο το χρόνο να γλεντήσεις με τα λάφυρα. Με όπλο σου τον ιπποτισμό, βομβάρδισέ την από την πρώτη στιγμή με κινήσεις ευγένειας που θα την αιφνιδιάσουν και θα την αφοπλίσουν. Άνοιξε την πόρτα για να περάσει αγγίζοντας διακριτικά την πλάτη της, βοήθησέ τη να βγει από το αυτοκίνητο, πιάσ’ την προστατευτικά από το χέρι για να διασχίσετε το δρόμο, σερβίρισέ την κρασί, την ώρα του λογαριασμού πλήρωσε διακριτικά... Ειδικά τις πρώτες στιγμές μαζί σου θέλει να νιώσει ότι θυσιάζεις κάτι από σένα για να της δώσεις προτεραιότητα. Μην έχεις αμφιβολία, κάθε σου κίνηση καταγράφεται στο σκληρό της, ο οποίος, ως γνωστόν, δίνει τις εντολές στα υπόλοιπα τμήματα του δικτύου.


ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΤΗΣ ΛΕΣ. ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ,  ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ «ΠΗΔΗΧΤΕΙ ΑΠ’ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ».ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ
Μία από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες του κορμιού της είναι η περιοχή γύρω από το αφτί, κάτι που σε συμφέρει ιδιαίτερα, αφού η κίνηση να σκύψεις και να της ψιθυρίσεις κάτι είναι φαινομενικά αθώα, αλλά αν γίνει σωστά, το ρίγος που θα διαπεράσει τη ραχοκοκαλιά της θα την προκαταλάβει ερωτικά. Ο στόχος σου είναι να της εμφυσήσεις σεξουαλική ένταση χωρίς να την αγχώσεις. Ενώ λοιπόν εκείνη περιμένει το αναμενόμενο, δηλαδή να τη φιλήσεις, άλλαξε ρότα και με τον πιο ερεθιστικό τόνο της φωνής σου ψιθύρισέ της κάτι στο αφτί ανασαίνοντας βαθιά και σχεδόν αγγίζοντάς τη με τα χείλια σου. Σημασία δεν έχει τόσο το τι θα πεις όσο το πώς θα το πεις. OK, μην αμολήσεις κανένα εντελώς άσχετο, περιορίσου σε ένα κομπλιμέντο ή πες: «Έχω να σου πω ένα μυστικό».


ΤΟ ’ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ;
Μια συζήτηση μαζί της γύρω από το σεξ μπορεί να είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα πριν η θεωρία γίνει πράξη. Προσοχή! Λέμε «γύρω από το σεξ» και όχι «πάνω στο σεξ». Με άλλα λόγια, αν αρχίσεις να της αραδιάζεις στην ψύχρα με πόσες γκόμενες έχεις πάει, ότι η αγαπημένη σου στάση είναι στα τέσσερα ή, ακόμη χειρότερα, αρχίσεις να βλογάς τα γένια σου για τις επιδόσεις σου στο άθλημα, έχεις κάνει ΤΟ ΛΑΘΟΣ, πάει, φρίκαρε, έτζασε. Φόρτισε ερωτικά την ατμόσφαιρα «χτυπώντας» με έξυπνους υπαινιγμούς. π.χ. αν πει κάτι καλό για σένα, η αντίδρασή σου πρέπει να είναι κάπως έτσι: «Έχω καταλάβει ότι θες να με ρίξεις το κρεβάτι, αλλά είναι νωρίς ακόμα».ΒΑΛ’ ΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ
Αν σε θεωρήσει δεδομένο τώρα, θα σε θεωρεί δεδομένο πάντα. Και όταν μια γυναίκα δένει το γάιδαρό της νομίζοντας ότι έχει το πάνω χέρι, σημαίνει ότι ένας άντρας τής έχει δώσει το δικαίωμα. Η αυτοπεποίθηση και ο αυτοέλεγχός σου πρέπει να λειτουργούν στο φουλ, κυρίως αυτή τη δύσκολη στιγμή που η επιθυμία να τη βάλεις κάτω σου θολώνει το μυαλό. Άσε που στο μυαλό μιας γυναίκας αυτά τα δύο είναι ισχυρά αφροδισιακά. Με τη στάση σου θα δείξεις ότι το σεξ θα γίνει όταν το θέλετε και οι δύο, όχι όταν εκείνη θα αποφασίσει να σου κάνει τη χάρη. Η τακτική «κρύο-ζέστη» και τα ερωτικά πειράγματα είναι ένας τρόπος να τη «βασανίσεις» ανεβάζοντας τις μετοχές σου όσο και τη λίμπιντό της. Μην ξαφνιαστείς αν μετά από αυτό κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΟ 67% ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ 65-74 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 39% ΜΕΤΑΞΥ 75-85 ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΥΡΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΕΞ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!


ΣΕΞΟ-ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Το φαγητό ως μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, όπως και το σεξ, μπορεί να προκαλέσει αυθόρμητους ερωτικούς συνειρμούς σε δύο ανθρώπους που πάνε γυρεύοντας. Αν δε θυμάσαι τη σκηνή με τον Μίκι, την Κιμ και τους χυμούς των φρούτων που στάζουν στις 9 1/2 εβδομάδες, έλα στο σήμερα, στη σκηνή όπου η Ζυγούλη ως Νανά και οι δύο εναλλασσόμενοι ερωτικοί παρτενέρ της απολαμβάνουν το σεξ πάνω στον πάγκο της κουζίνας όσο και τις σάλτσες με τις οποίες είναι πασαλειμμένοι. Δεν είναι τυχαίο που οι υποδοχείς του κεντρικού νευρικού συστήματος για το σεξ και το φαγητό βρίσκονται στην ίδια περιοχή του εγκεφάλου, στον υποθάλαμο. Όταν λοιπόν τρώτε, ρίξε «κατά λάθος» πάνω στο γυμνό χέρι της λίγη κρέμα, ζήτα συγνώμη, αλλά αντί να το σκουπίσεις με την πετσέτα, σκύψε και γλείψ’ το απαλά με τη γλώσσα σου.


Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ
Τα προκαταρκτικά δεν είναι το μόνο ερωτικό παιχνίδι που ανεβάζει την ένταση ανάμεσά σας πριν από την πράξη. Παίξε μαζί της κατά κυριολεξία όσο είστε ακόμα ντυμένοι, μετατρέποντας κάθε δραστηριότητα σε μια πονηρή αφορμή για να έρθετε πιο κοντά. Στη φάση που είστε τώρα οι αντιστάσεις έχουν αρχίσει να σφυρίζουν αδιάφορα και εντός ολίγου θα σας αδειάσουν τη γωνιά. Ενώ, π.χ., παίζετε μπόουλινγκ, πρότεινέ της να βάλετε στοίχημα πως όποιος χάσει θα κάνει στον άλλο ό,τι του ζητήσει και άσ’ τη να κερδίσει για να δεις τι θα σου ζητήσει. Αν, πάλι, πιστεύεις ότι σε παίρνει και δε θα φας χυλόπιτα, κάλεσέ τη σε μια παρτίδα πριβέ strip poker, φροντίζοντας όμως να κερδίσεις...


ΜΑΣΑΖ ΚΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖ’
Το μασάζ είναι το πρώτο... τρίψιμο που θα σας φέρει πιο κοντά. Οι γυναίκες το λατρεύουν, τόσο ενεργητικά όσο και παθητικά. Η αλήθεια, όμως, είναι πως, λόγω της πιο τρυφερής τους φύσης, θεωρούν πιο αναμενόμενο να το προσφέρουν παρά να το δέχονται από έναν άντρα. Ένα διεγερτικό μασάζ από τα χεράκια σου και με δική σου πρωτοβουλία θα είναι η κίνηση ματ που θα σε βάλει για τα καλά μέσα στον «πύργο» της. Ξεκίνα από την ουδέτερη περιοχή του κεφαλιού, διαγράφοντας κύκλους στους κροτάφους. Όταν τη δεις να χαλαρώνει, εμφάνισε το λάδι, άναψε τα αρωματικά κεριά και πάτα το «play» στο CD. Συνέχισε στους ώμους και κατάληξε στα χέρια (άλλη μια ερωτογενής ζώνη, αλλά αδικημένη), χαϊδεύοντας από τον αγκώνα μέχρι τις παλάμες.


ΤΟ «ΠΟΔΙ» ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ
Όχι το δεξί ή το αριστερό, αλλά το «μεσαίο ποδάρι» είναι αυτό που θα πρέπει να συγκρατήσεις, γιατί αν αρχίσει να «τρέχει», υπάρχει κίνδυνος η κούρσα να διακοπεί απότομα. Έφτασε επιτέλους η μεγάλη στιγμή, πέφτει το σχετικό μπαλαμούτι κι εσύ, ως ασυγκράτητος, έχεις φτάσει πλέον μέχρι εκεί πάνω (αυτό σημαίνει ότι ακολούθησες όλα τα παραπάνω, συγχαρητήρια!), αλλά αν σε πιάσει απότομη βιασύνη και πατήσεις λίγο παραπάνω το «γκάζι», εκείνη μαγκώνεται και αντιδρά. Όταν μια γυναίκα λέει «σταμάτα» ή «πιο αργά», «πιο ήρεμα», ο άντρας υπακούει χωρίς να δείχνει ότι ενοχλείται. Τελεία και παύλα. Ακόμα κι αν το ’χει βίτσιο να κάνει τη δύσκολη αλλά γουστάρει, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξεις με υψηλό ρίσκο.


ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ  ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ
Καθώς η αμηχανία μετά την πρώτη φορά –είτε πρόκειται για ραντεβού είτε για σεξ– είναι σχεδόν δεδομένη, σε αντίθεση με το αμφιλεγόμενο ποσοστό επιτυχίας, καλό είναι να έχεις προνοήσει για την αποφυγή κάποιων καταστάσεων που ενδεχομένως να σε προβληματίσουν εκ των υστέρων. Τέτοιες είναι η παραμονή και η αποχώρησή της από το σπίτι σου. Από τη μια θες να δράσεις στο χώρο σου, αλλά από την άλλη δεν παίρνεις κι όρκο ότι θα θες να «κοιμηθείτε αγκαλίτσα». Το κόλπο είναι απλό: ως σωστός τζέντλεμαν, την παίρνεις από το σπίτι της και τη γυρίζεις εκεί. Σε καμία περίπτωση μη δώσετε ραντεβού έξω από το σπίτι σου, ειδικά αν έχει αυτοκίνητο.


ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ KINSEY ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ANAL SEX ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ...

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide