Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Super sweet, perfect, hot Πετρούλα!
Bookmark and Share
13/05/2011
Πετρούλα Κωστίδου

Πετρούλα, πότε ήταν η πρώτη φορά που έκανες σεξ και πώς ήταν; Επίσης, κάθε πότε κάνεις σεξ;
george...@...

Αγαπητέ George, δε θα σου πω πότε ήταν η πρώτη μου φορά, θα σου πω όμως ότι ποτέ δεν είναι η ιδανική. Όσο για το σεξ, το βάζω συχνά στο πρόγραμμα.

Γεια σου, Πετρούλα, είσαι πολύ κα...λα! Θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις κάνει παρτούζα.
andreas...@...

Αγαπητέ Ανδρέα, μέχρι πέντε είναι σχέση! Χι χι χι...

Γεια σου, super sweet, perfect, hot Πετρούλα! Τι κάνεις; Είμαι ο Γιάννης, ένας θαυμαστής σου. Μου αρέσεις πολύ και θα ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά, αν θες κι εσύ, γλυκιά μου. Θέλω μια φωτό σου να μου στείλεις, αν μπορείς. OK;
istro...@...

Σ’ ευχαριστώ, καλέ μου, για τα καλά σου λόγια. Ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή, μπορεί να με δεις και σήμερα το βράδυ! Σε κάθε τεύχος του Playboy θα βρίσκεις και μια καινούρια φωτογραφία μου. Σου αφιερώνω αυτήν.

Με λένε Μάκη και θέλω να σου πω ότι είσαι θεά! Γίνεται να μου στείλεις καμιά φωτό που είσαι ντυμένη νοσοκόμα να τον παί...ω;
mfourka...@..
.
Μου αρέσει που είσαι ειλικρινής. Ντύνομαι συχνά νοσοκόμα, ειδικά για τις σελίδες του Playboy. Δεν έχεις
το τεύχος;

Γεια σου, Πετρούλα, είμαι ο Θάνος και είμαι μεγάλος θαυμαστής σου. Θέλω να σε ρωτήσω δύο πράγματα: Πρώτον, τι πρέπει να κάνει ένας άντρας για να κοιμηθεί μαζί σου; Και, δεύτερον, ποια νομίζεις ότι είναι η κατάλληλη ηλικία για να τελειοποιήσεις μια σχέση; Ελπίζω να απαντήσεις και εύχομαι μια μέρα να ξυπνήσω δίπλα σου.
xatzo...@...

Γεια σου, αγαπητέ μου Θάνο. Ένας άντρας για να κοιμηθεί μαζί μου θα πρέπει πρώτα να με πετύχει ελεύθερη, να με εντυπωσιάσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Κατάλληλη ηλικία για να τελειοποιήσεις τη σχέση δεν υπάρχει. Μπορείς να βρεις τον άνθρωπό σου οποιαδήποτε στιγμή σε οποιαδήποτε ηλικία.

Γεια σου, Πετρούλα, με λένε Δημήτρη και είμαι από το Βόλο. Μια ερώτηση: Θα γύριζες ποτέ DVD με περιεχόμενο Τζούλιας για να πάρεις λεφτά;
kala...@...

Το έχω ξαναπεί: Θα το έκανα αν μου έδιναν το ποσό που θα μου εξασφάλιζε το ταξίδι μου και τη διαμονή μου σε έναν άλλο πλανήτη!

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide