Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Αγαπητή Πετρούλα, το έχεις κάνει ποτέ με παρθένο;
Bookmark and Share
29/11/2010
Πετρούλα Κωστίδου

Γεια σου, Πετρούλα. Είμαι ο Κώστας. Εάν ερχότανε κάποιος άγνωστος και σου έλεγε «Θέλω να γίνω σκλάβος σου», ποια θα ήταν η πρώτη σκέψη σου και ποια αντίδραση θα είχες;
axinos...@...

Οι πρώτες σκέψεις μου θα ήταν αλυσίδες, μαστίγια, χειροπέδες, λουριά και παιχνίδια εξουσίας! Πλάκα κάνω... Απλώς θα κολακευόμουν και θα χαμογελούσα.

Λόγω κάποιων γεγονότων, νιώθω κενά, πολύ μεγάλα κενά. Τι προτείνεις να κάνω; Φοράω βέρα.
delk...@...

Προτείνω να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αλλά, πού 'σαι, μετά θα το πεις στη γυναίκα σου, έτσι δεν είναι;

Φτάνεις εύκολα σε οργασμό; himarios...@...

Καταρχήν, ποτέ μην πιστεύεις μια γυναίκα σε θέματα οργασμού, γιατί μάλλον θα προσποιείται. Αυτό που με ρωτάς, γλυκό μου αγόρι, δε θα το μάθει ποτέ κανείς!

Αγαπητή Πετρούλα, το έχεις κάνει ποτέ με παρθένο; nasios...@...

Όχι, αλλά αν σου πω ότι με ιντριγκάρει η ιδέα, τι θα πεις;

Πετρούλα μου, είσαι θεά. Θα ήθελα να σε ρωτήσω πότε και αν θα κάνεις την επόμενη φωτογράφηση για το Playboy. Στείλε μου καμιά φωτογραφία σου να έχω να θαυμάζω, αν έχεις χρόνο και όρεξη.
Γιώργος

Μέχρι την επόμενη φωτογράφησή μου στο Playboy θα με απολαμβάνεις στη στήλη. Όσο για τις φωτογραφίες, σου έρχονται!

Όταν τα ζήτησα από την αδερφή του φίλου μου, μου είπε ότι της αρέσω, αλλά φοβάται μήπως χαλάσει τη φιλία μου με τον αδερφό της. Τι να κάνω εγώ; gallas_...@...

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποκαλύψεις στο φίλο σου τα συναισθήματά σου για την αδερφούλα του και, αν είναι πραγματικός φίλος, θα σας καταλάβει. Μην ξεχνάς πως το γεγονός ότι είναι αδερφή του δεν την κάνει κτήμα του, οπότε χαρείτε τον έρωτά σας ελεύθερα!
ΥΓ.: Υπάρχει, βέβαια, και η περίπτωση η κοπέλα να σου λέει δικαιολογίες για τον αδερφό της επειδή δε σε γουστάρει. Τσέκαρέ το.

Θες να «φασωθούμε», μωρό μου, και μετά να πάμε σε ένα πάρκινγκ για να μου δείξεις το ταλέντο σου;
agrinio...@.
..
Αγαπητέ φίλε, μου φαίνεται ότι η αγαμία σε έχει βαρέσει στον εγκέφαλο. Ξέρεις, η ευγένεια δεν κοστίζει τίποτε, αλλά αγοράζει τα πάντα.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide