Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Είμαι 30 ετών και αύριο είναι η πρώτη μου φορά... Τι να προσέξω;
Bookmark and Share
19/12/2011
Πετρούλα Κωστίδου

Πετρούλα, είσαι πολύ sexy! Να σε ρωτήσω κάτι; Όταν ένα κορίτσι σού χαϊδεύει το «κεφαλάκι», πονάς; Φιλάκια ρουφηχτά!
michal...@...

Δεν είχα ποτέ «κεφαλάκι» για να ξέρω, αλλά δε νομίζω. Για ρώτα έναν ειδικό.

Γεια σου, Πετρούλα, είμαι ο Χρήστος από την Ξάνθη. Θέλω να σου πω ότι είσαι η μεγαλύτερη φαντασίωσή μου και να σε ρωτήσω ποια είναι η αγαπημένη σου στάση. Στείλε μου μια ακυκλοφόρητη φωτογραφία σου, αν μπορείς. «Τελειώνεις» καλύτερα απ’ όλες!
afrikanos...@...
Όλες οι στάσεις, γλυκέ μου, έχουν τη μαγεία τους ανάλογα με τη διάθεσή μου! Όσο για τη φωτό, αν είσαι καλό παιδί, θα το σκεφτώ. Αν και έτσι που υπογράφεις, από αλλού θα έπρεπε να ζητήσεις...

Πετρούλα, είσαι πολύ όμορφη. Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση. Μου αρέσει μια κοπέλα την οποία δεν μπορώ να πλησιάσω κι έχω κάνει πολλές προσπάθειες και με διαφορετικούς τρόπους. Αυτή όλο και μου αφήνει κάτι να ελπίζω, αλλά και πάλι δε βλέπω αποτέλεσμα. Εσύ τι έχεις να μου προτείνεις;
d.john_...@...
Αν τη θέλεις πολύ,  τότε προσπάθησε να κάνεις μια φίλη της να σε γουστάρει. Έτσι σίγουρα θα της τραβήξεις την προσοχή και θα την κάνεις να ζηλέψει. 

Γεια σου, Πετρούλα, με λένε Έκτορα. Θέλω να σε ρωτήσω αν ένας άντρας κλάψει μπροστά στην κοπέλα του για να μη χωρίσουν και παραδεχτεί ότι φέρθηκε σαν κόπανος και καθίκι, υπάρχει περίπτωση η κοπέλα να τον θεωρήσει μαλάκα και φλώρο επειδή έκλαψε και της ζήτησε να μη χωρίσουν ή να τον λυπηθεί; Εσύ έναν τέτοιο τι θα τον θεωρούσες; Αν ήταν η μόνιμη σχέση σου, ας πούμε;
snip..._...@...
Να είσαι ειλικρινής απέναντι στα συναισθήματά σου. Αν σου έρθει να κλάψεις και να δείξεις μετανιωμένος για κάτι, τότε φυσικά και να το κάνεις και πραγματικά αδιαφόρησε για το πώς θα το πάρει εκείνη. Εσύ θα είσαι αληθινός και αυτό είναι που έχει σημασία.  Η άποψή μου είναι πως θα το εκτιμήσει.

Γεια σου, Πετρούλα, με λένε Χρήστο. Είμαι φανατικός σου θαυμαστής και σε έβλεπα κάθε μέρα όταν έλεγες τον καιρό. Όταν πήγες στο Allou, ήταν να πάω κι εγώ, αλλά τελικά δεν πήγα και στενοχωρήθηκα που δε σε είδα από κοντά, γι’ αυτό σε ρωτάω αν θα ήθελες να κάνεις καμιά βόλτα στον πεζόδρομο Περιστερίου να έρθω να σε δω από κοντά. Και κάτι άλλο: Αν έχεις λογαριασμό στο facebook, στείλε μου πώς λέγεσαι να σε κάνω add, επειδή υπάρχουν πολλά προφίλ με το όνομά σου. Ευχαριστώ. Απάντησέ μου με e-mail. Ξέχασα κάτι: Να μου στείλεις και μια φωτό σου με αφιέρωση για μένα στην απάντηση. Ευχαριστώ, Πετρούλα, και ελπίζω να μου απαντήσεις. :)
alxri...@...
Σ’ ευχαριστώ, γλυκέ μου. Ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσεις... Το αληθινό μου προφίλ είναι «petroula kostidou». Φιλιά πολλά.

Γεια σου, γλυκιά μου. Είμαι 30 ετών και αύριο είναι η πρώτη μου φορά... Τι να προσέξω;
g_d...@...

Τίποτε, απλώς απόλαυσέ το! Να υποθέσω ότι για το «30 ετών» κάνεις πλάκα, ε; 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide