Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Διαφορά στήθους
Bookmark and Share
20/12/2011
Cassie Keller

Γεια χαρά, Πηνελόπη. Το θέμα μου είναι το εξής: Με τον καιρό κατάλαβα ότι με δυο τρία ποτά πριν το σεξ αργώ περισσότερο να εκσπερματώσω. Απέκτησα, λοιπόν, το συνήθειο να τα τσούζω λιγάκι πριν κοιμηθώ με κάποια. Δεν έχω παράπονο, το «σύστημα» δουλεύει. Τώρα, όμως, που βρίσκομαι σε μόνιμη σχέση, ανησυχώ μήπως το χούι μου αυτό αρχίσει να κουράζει την κοπέλα μου. Δε θέλω να με περάσει για αλκοολικό.
Sexaholic
Αν την ενοχλεί, θα σου το πει. Εσύ τότε, σαν καλό παιδί, πρέπει να σταματήσεις να πίνεις (αν μπορείς πια) και σε περίπτωση που μεταμορφωθείς σεξουαλικά σε σπρίντερ, να είσαι σίγουρος πως θα σου βάλει αυτή ένα ποτηράκι – ή θα σε παρατήσει για να βρει κάποιον που τα καταφέρνει το ίδιο καλά και sober.


Άκου να δεις τώρα τι γίνεται. Η κοπέλα μου είναι κουκλάρα κι έχει και πολύ ωραίο σώμα. Δυστυχώς, της αρέσει να φοράει αυτές τις αηδία μπότες, τις Ugg (αυτές τις χοντροκομμένες με το γουνάκι), που την κάνουν να μοιάζει με Εσκιμώα που βγήκε να παζαρέψει ψάρια και που προσωπικά τις θεωρώ απόλυτα ντεκαυλέ. Όταν, πάλι, βρέχει, φοράει κάτι γαλότσες σαν αυτές που βάζει η θεία μου όταν βγαίνει για σαλιγκάρια. Έλεος, ρε Πηνελόπη, χάθηκαν τα τακούνια;
Γόβας Στιλέτος
Φοβάμαι ότι θα διαφωνήσω μαζί σου. Ειδικά τις Ugg τις θεωρώ φοβερά σικ και χρηστικές. Επιπλέον, δε θα πιστέψεις πόσο άνετες είναι. Όπως και να ’χει, χειμώνας είναι, θα περάσει, αλλά μέχρι να περάσει, αντί να γκρινιάζεις που τις φοράει, συγκεντρώσου στο να της τις βγάζεις.


Αγαπητή Πηνελόπη, έχω σχέση με μια κοπέλα που γουστάρω πολύ. Αν κάτι δε μου αρέσει πάνω της, αυτό είναι το μικρό της στήθος, αφού προτιμώ το extra large μέγεθος. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να της προτείνω πλαγίως να προχωρήσει σε μια πλαστική στήθους, αλλά είτε κάνει πως δεν καταλαβαίνει είτε δε θέλει καν να τ’ ακούει, γι’ αυτό και μου το παίζει κινέζα. Οικονομικά θα τη βρούμε την άκρη, αλλά πώς να την πείσω;
Boobles

Στο κορίτσι αξίζει κάποιος καλύτερος από σένα, αλλά τι να γίνει, εσύ μου έγραψες και κάπως πρέπει να πληρώσω και τους λογαριασμούς. Δοκίμασε το «Μωρό μου, η νοημοσύνη σου είναι δυσανάλογη με το στήθος σου...». Μάλλον δε θα πιάσει, αλλά αδιαφορώ – σου απαντάω από υποχρέωση. 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide